Parafcard Kredi Kartının Paraf Paraları Nerelerde Kullanılır? 2023

Bireyler halk bankası parafcard kullanıp, harcama sonrasında kazandıkları paraf paraları nerelerde kullanacağını öğrenmek isteyebilir. Parafcard paraf paraları çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Anlaşmalı üye işyerlerinde biriktirmiş olduğunuz paraf paraları veya paraf puanları, ödeme aşamasında ”kart puanı” ile yapmak istiyorum demeniz yeterlidir!

Parafcard Paraf Parafları Nereye Yatıyor?

Parafcard paraf paraları kullanmak isteyenler öncelikler ilgili paraf card kampanya şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Yapılan harcama tutarı ve sayısına göre kazanmış olduğunuz paraf paraları, belirli süre içinde kullanılması zorunludur. Aksi takdirde kullanılmayan paraf paralar, o süre sonunda halk bankası tarafından silinmektedir.

Banka müşterileri, sahip olduğu paraf card ile kazanmış olduğu paraf paraların nereye yatacağını öğrenmek isteyebilir. Her kazanılan paraf para verilen kampanya şartına göre ilgili tarihler arasında sizin paraf cardınıza yatıyor. Kartınıza yatan bu para puanlar vakıfbank world puan sisteminde olduğu gibi belirli üye işyerlerinde kullanılabilir. Bu üye işyerlerin hangileri olduklarını aşağıdaki listeye bakarak, öğrenebilirsiniz.

  • Paraf puanları a101, bim, şok, tarım kredi market ve migros zincir marketlerde geçebilir.
  • Paraf puan opet, shell, petrol ofisi, BP gibi akaryakıt istasyonlarında geçebilir.
  • Hepsiburada.com trendyol.com n11.com internet alışveriş sitelerinde geçerli.

Görüldüğü üzere paraf puanların geçerli olduğu birçok işletmeler mevcut. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise ödeme aşamasında harcama tutarının paraf puan ile yapılacağını dile getirmeniz. Aksi takdirde kasiyerler doğrudan ödeme tutarını kartınızdan nakit olarak kart puanı yerine çeker.

Parafcard Paraf Paraları Ne Zaman Yatar?

Halk bankası parafcard paraf paraları kampanya şartını sağladıktan sonra ilgili tarihlere göre yatmaktadır. Diyelim ki, Ekim 2023 paraf card kampanyalarına katılan halk bankası müşterisi, ilgili kampanya detaylarını okuyarak, ne zaman paraf paraların yatacağını bilir. Ayrıca Ekim 2023 paraf card kampanyalarından birine katılıp, kampanya şartlarını sağlayan birinin ilgili paraf paraları dönem sonunda yatacak bu tarih de kasım 2023 şeklinde +15 gün içinde olmaktadır.

Bankalar müşteri çekmek adına sürekli olarak kart ve kredi kampanyaları sunar. Bunlar arasında en fazla tercih edilenler düşük faizli kredi kampanyalarıdır. Kullanmış olduğunuz parafcard kampanyaları ile diğer bankalar ile kıyasladığımızda bir tık aşağıda olduğunu söyleyebiliriz. Cepteteb, axess, garanti bonus kartları kampanyaları ile aylık bazda en az 1000 TL kazanabilirsiniz. Bu nedenle bu kartlara da sahip olarak, daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Paraf para kart sahipleri kartlarında bulunan limitlerin daha da artırmasını isterler. Bu nedenle sürekli olarak kredi kartı limit artışında bulunurlar. Ancak çoğu paraf card sahibi limit artışına takılıyor bu da limitin sabit kalmasına neden oluyor. Paraf limit artırma işlemlerine baktığımızda sürekli olarak ay içinde harcama yapılması önerilir. Öte yandan kart borçların zamanında ve tüm borcun ödenmesi dahilinde kart limitiniz hızlı bir şekilde artacaktır. Tüm bankalardaki limitin dolması demek mevcut kart limitinin artmasını engellemektedir.

ParafPara Kullanılan Marketler 2023

Parafpara kullanılan marketler arasında mevcut zincir marketler çok fazla tercih edilmektedir. Bu marketlerin herhangi bir şubesine giderek ödemenin parafpara veya paraf kart puanı ile yapacağınızı dile getirmeniz gerekiyor. En önemli husus ödeme yapmadan önce kasiyere durumu izah etmenizdir. Çoğu zincir markette çalışan kasiyerler, ne yazık ki kart puanı kullanımını hala bilmiyor!

Parafpara kullanılan marketler incelenirse;

  • A101
  • Bim
  • Şok
  • Migros
  • Tarım kredi market tarım kredi kooperatifi

zincir marketleri örnek verebiliriz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ödeme aşamasında kasaya geldiğinizde ödemenin kart puanı ile yapılacağını söylemeniz gerekiyor. Çoğu birey sepeti doldurduktan sonra kasada kart puanını kullanmayı bilmeyen kasiyerler nedeni ile zor duruma düşebiliyor. Bu nedenle işlemler öncesinde kasadan bir sakız geçirip, ödemeyi paraf puan ile alınmasını deneyebilirsiniz.

Paraf Para Nereden Bakılır?

Paraf para miktarını görmeniz için halkbankası resmi sitesi, halkbank mobil uygulaması üzerinden bakabilirsiniz. Özellikle halkbank mobil uygulamasına giriş yaparak, kredi kartı bölümünden mevcut parafcard seçilerek, paraf para miktarına erişebilirsiniz. Paraf paraların zamanında kullanılması önem arz eder. Kullanılmayan paraf paralar ilgili kampanya tarihi geçildiğinde ne yazık ki silinmektedir.

Paraf para hesaba aktarma

Herhangi bir paraf kartınız var ise ve kazanmış olduğunuz paraf para harcama için geçerli olacaktır. Paraf para hesaba aktarma ne yazık ki mümkün değildir. Bununla beraber kullanmadığınız paraf paralar belirli süre sonunda siliniyor!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku