Hakkımızda

Devlet Blog, 4 Eylül 2021 tarihinde kurulmuş, hiçbir devlet kurumu ve bankalar ile bağlantısı bulunmayan özgür haber sitesidir. Temel vizyonumuz; e-Devlet haberleri, Resmî ve Özel kurulaşlardan gelişmeler, Bankalar, Krediler, Kredi kartları ve benzeri konularda en doğru haber ve bilgileri en güncel şekilde sunabilmektedir. Web sitemiz, güncel bilgilere önem verdiği için bir çok bilgi içeren konu, sürekli takip edilir ve herhangi bir değişiklik durumunda içerik güncellenir. Devlet Blog içerik anlamında, bir çok konu sürekli değişkenlik gösterdiği için, ekiplerimiz de aynı şekilde kendini yenileyen ve içerikleri en doğru şekilde sunmayı hedefleyen profesyonel insanlardan oluşmaktadır.

Devlet Blog internet sitemizde görmüş olduğunuz içeriklerin tamamı, belli kaynak ya da kaynaklardan derlenerek özgün olarak oluşturulmaktadır. Temel yasa ve kanun maddeleri gibi sabit olan içerikler dışında, sizlere en özgün ve aydınlatıcı bilgileri sunabilmek adına profesyonel editör ve makale yazarları ile çalışılmaktadır.

Dilek, öneri, şikâyet ve sponsorluk gibi konular hakkında iletişim sayfasını kullanarak bize ulaşım sağlayabilirsiniz. Göndermiş olduğunuz iletiler en geç 72 saat içerisinde yanıtlanacaktır.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku