Dfds Maaşları 2023 Usta Gemici Dfds Denizcilik Maaşları

Dfds, Danimarka merkezli olup Dünya’nın en büyük denizcilik şirketidir. Dfds maaşları güncel olup, usta gemici maaşları ve dfds denizcilik maaşları ile sizlerde denizlere açılıp hem para kazanmak hem de eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Denizcilik mesleğinde bilinen en kötü şey, kesinlikle zaman almasıdır diyebiliriz. Dfds denizcilik hangi ülkenin sorusuna baktığımızda Danimarka yanıtı olacaktır.

Dfds Denizcilik Maaşları 2023

Ülkemizde sıklıkla seferler düzenleyen dfds şirketi, tüm Dünya’da adından fazlası ile söz ettiren ender firmalar arasında. Avrupa limanları denilince bu şirketten hizmet almayan liman neredeyse yoktur diyebiliriz. Portföyünde binlerce gemi bulunan dfds hem ülkelerin hem de çalışanların refah seviyesini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlamakta. Bu nedenle bu şirkette çalışmak isteyen bireylerin dfds işkur ilanlarına sürekli bakmalarında yarar olacaktır.

gemi kaptanı maaşları
gemi kaptanı maaşları

İş ilanlarına bakan vatandaşlar, dfds maaşı ne kadar, dfds denizcilik maaşları şeklinde sorgulamalar yapabilir. Bildiğiniz gibi artan asgari ücret ne kadar olsa da, denizcilik maaşları ilk etaptan itibaren yüksek verilmektedir. Yani asgari ücret ile işçi çalıştırmaz dfds. Bu yüzden dfds maaşları, genelde ülke şartlarına göre yüksek olup iki haneli rakamlardan başlar. Hem işin uzun süreli hem de kara ile bağlantının sınırlı olması nedeni ile bu sektörde çalışanlar, işverenleri tarafından dolgun ücret ile işe alıyor.

Bildiğiniz gibi ülkemizde denizcilik alanında son yıllarda önemli bir artış yaşandı. Bu sektörde yaşanan pozitif gelişmeler, hem işverenleri hem de iş arayanların ilgisini bu alana kaydırmalarına neden oldu. Dfds denizcilik, sektör bakımından yüksek maaş vermesi nedeni ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşların herhangi bir ilan görmeleri durumunda binlerce başvuru alıyor.

Usta Gemici Dfds Maaşları 2023

Gemicilikte acemi sınıfından başlayanlar yine dolgun maaş alırken, en dolgun maaş alanlar genelde usta gemici olup, dfds bünyesinde çalışanlardır. Zira ortalama olarak bakıldığında TL bazında maaş almadıklarını belirtelim. Gemi kaptanı yıllık bazda maaş aralığı 90.000 $ ile 125.000 $ aralığında bir maaş alırken, sıradan usta gemici olmayan kaptanlar ise aylık bazda 3500 $ ile 5000 $ aralığında aylık bir ücret almaktadırlar.

Bireyler dfds maaş aralığına bakmak istediklerinde ülkemizde bu sektörde aylık bazda 3500 – 5000 $ kazandıkları bilinir. Ancak burada maaşları alırken, dfds kontrat yapmakla beraber çoğu işverende bu şekilde sözleşme sunar. Yani en az sözleşme süresi denizcilikte 3 yıldan başladığını belirtelim. Bu nedenle usta gemici maaşları ne kadar sorusuna yanıt vermiş oluruz.

ÖDENMEYEN SENET TAHSİLATI

Vatandaşlar denizcilik sektöründe birçok soruya yanıt arayabilir. Ancak ülke bazında bu dfds maaşlarının değiştiğini belirtelim. Özellikle gidilecek olan güzergahlara göre fiyatlarında şekillendiğinin altını çizelim.

  • Bir gemi kaptanı ne kadar kazanır?

Örnek vermek gerekiyorsa ülkeler bazında baktığımızda ABD’de bir gemi kaptanı yıllık olarak 90.000 $ ile 140.000 $ arası kazanır. Yolcu gemisi kaptanlarının tazminat hakları %51 daha fazla olduğunu belirtelim.

  • Gemilerde hangi işlerin yüksek getirileri vardır?

Herhangi bir gemide çalışarak, ülke şartlarına göre dolgun ücret kazanabilirsiniz. Römorkör Kaptanı. Maaş aralığı: Yılda 72.000-141.500 dolar. Liman Kaptanı maaş aralığı: Yıllık 52.000-107.000 dolar. Deniz Müfettişi maaş aralığı: Yıllık 72.500-104.000$. Gemi Ustası maaş aralığı: Yıllık 43.000-84.000 dolar

  • Özel yat kaptanları ne kadar kazanıyor?

Gemi kaptanları kadar özel yatlarda hizmet veren kaptanların da maaşları oldukça yüksektir. Her ne kadar belirli günlerde çalışsalar da, çalışacağı yat konusunda tüm işlerin ondan sorumlu olduğunu belirtelim. Yatların fit aralığına göre maaşların şekillendiği özel yat kaptanları maaşları genelde aylık bazda 8.000 $ ile 12.000 $ arası kazanır.

Gemi Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Geminin sadece kaptanı olmamakla beraber denizcilik sektöründe işlerin oturması ve düzene girmesi için gemi çalışanlarına sahip olması gerekiyor. Her ne kadar tüm faaliyetlere kaptan ve ikinci kaptan yön verse de, gemi çalışanları olmaz ise geminin hareket etmesi bile imkansız olabilir.

gemi çalışanları maaşları
gemi çalışanları maaşları

Gemi çalışanları maaşları incelendiğinde yıllık bazda 19.000 $ ile 20.000 $ arası kazanır. Bunu aylık bazda böldüğümüzde dolar bazında 1500 $ dan başladıklarını görüyoruz. Tabi bu ücretlerin anlaşma yaptıkları firmalara göre değiştiğinin altını çizelim. Zira dfds gemi çalışanlarından edindiğimiz bilgilere göre aylık bazda aldıkları maaşın 2700 $ oldukları belirtilmiştir.

Dfds çalışan yorumları

Dfds çalışanlara baktığımızda sosyal medyadan gelen yorumlar ve çalışan arkadaşların izah ettiği yorumlara baktığımızda; kıyıdan uzaklaştığınız anda gemide tüm ekip bir dost havası eşliğinde ilerliyor. İnternet bağlantısı uydu üzerinden yapılıyor ve şebeke çekimi ideal düzeyde. Dileyenler farklı ülkelere geçtiklerinde gündelik izin alabiliyor.

Dfds stajyer maaşları

2022 yılında stajyer maaşları dfds kurumunda aylık 750 – 900 $ başlamakta. Ancak çoğu stajyer aylık kalmadıkları için sözleşme imzalıyor ve maaşları neredeyse X2 ile çarpılıyor.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku