Disney Plus Nasıl Alınır, Disney Plus İçerikleri 2023

Bireyler online olarak film ve dizi izlemek için disney plus içerikleri ile eğlenceli vakit geçirebilirler. Disney plus nasıl alınır, ilk ay ücretsiz mi deneme paketi var mı, disney plus fiyatı vb. tüm soruların yanıtını buradan öğrenebilirsiniz. Disney plus ülkemizde yayın hayatına başladıktan sonra netflix platformu ile arasındaki rekabetin hız kazandığını belirtelim.

Disney Plus Nasıl Alınır? Disney Plus Fiyatı 2022

Disney Plus son zamanların en popüler dijital yayın platformudur. Dünya genelinde popüler yaklaşık 500 film ve 15000 bölümlük dizi içeriklerini bünyesinde barındırır. Disney+ sembolünü benimsemiştir. Dünyayla benim aramda sloganıyla hafızalarda yer edinmiştir. Disney Plus Netflix’in en ciddi rakibi olmuştur. Ülkemizde de yakın zamanda yayına başlamıştır. İzleyicilerine hayal ettiğinden daha fazlasını vadetmek. Dijital platformlar arasında piyasaya en iddialı giriş yapanıdır. Oluşturduğu popülarite ile birlikte insanların aklında Disney Plus nasıl alınır sorusu yer edinmiştir.

disney plus içerikleri
disney plus içerikleri

Yıllık ödeme yaparak, 10 ay yerine 12 ay izleme garantisi sunan disney plus, 2022 ağustos ayından itibaren zamlı listeye geçmiştir. Ancak netflix.com fiyatları ile kıyaslandığında yine çok uyguna film ve dizi izleyebilirsiniz. Söz konusu disney plus fiyatları incelendiğinde;

  • Disney Plus Aylık abonelik ücreti 34.99 TL
  • Disney Plus Yıllık abonelik ücreti 349.90 TL

Bu şekilde fiyatlandırmanın olduğu disney plus üye olma platformunda yıllık alımda sizlere 2 ay bedava izleme fırsatı sunar. Bireyler disney plus deneme sürümü hakkında bilgi almak isteyebilir. Ancak netflix.com ilk çıktığında ilk ay ücretsiz olmasına rağmen belirli süre sonunda kayıt aşamasından itibaren ücrete geçmiştir. Yine aynı şekilde disney plus da ilk ay ücretli olup, herhangi bir deneme üyeliği vermemektedir.

Disney plus satın almak isteyen bireylerin, öncelikle buradan üyelik oluşturması gerekiyor. Sonrasında ekrana çıkan kart bilgilerini girerek, aylık veya yıllık ödeme planı oluşturması gerekmektedir. Sadece birkaç dakika içerisinde ödeme yaparak, anlık hızlarda disney plus üyelik işlemleri, tamamlanmış olur.

Disney İlk Ay Ücretsiz Mi?

Disney Plus ilk ay ücretsiz mi? Aslında bu sorunun cevabı basittir. Disney Plus ilk ay için ne yazık ki ücretsiz bir izleme sunmamaktadır. Ödeme konusunda şöyle bir incelik düşünülmüştür. Aylık 34,99 Türk Lirasıdır. Kullanıcı 1 Yıllık peşin olarak ödeme yaparsa on aylık ücret tahsil edilir. Disney Plus Deneme sürümü olmamasına rağmen yılın son iki ayı bedavaya gelecektir.

disney plus dizileri
disney plus dizileri

Disney plus üyelik ücreti ödemeden ne yazık ki, izleme imkanı sunmamakta. Ancak platformu incelediğimizde aylık ödenen 34,99 TL için oldukça tatminkar film ve dizilerin olduğunu söyleyebiliriz. Abonelik başlatanların çoğunun yorumları incelendiğinde, disney plus içerikleri oldukça ideal ve etkileyici seviyesinde söyleyebiliriz. İlerleyen dönemlerde disney plus fiyat daha da artabileceğinden söz edebiliriz. Zira artan enflasyon ve giderler bakımından dijital alanlardaki üyelik ücreti, artacak olan kur farkından dolayı %20 zamlanma ihtimalini doğurmakta.

Disney Plus diğer dijital platformlardan farklı olarak taahhüt istemez. Abone belirli bir süre izledikten sonra ay sonunda aboneliğini sonlandırabilir. Disney Plusa kaydolmak için destekleyen güncel bir cihaza sahip olmak yeterlidir. Kullanıcı seçilen cihaza uygulamayı indirerek kurulumu yapar. Kendi profilini oluşturur. Kredi Kartı ile ödeme yaparak kullanıma başlar. Disney plus abonelik işlemlerinde iki farklı yöntem bulunuyor bunlar ya aylık ya da yıllık satın alma imkanı sunması. Ödeme güçlüğü çekenler, tercihlerini aylık 34.99 TL ödeyerek, kullanabilir.

Disney Plus İçerikleri 2023

Disney plus içerikleri 2022 yılında oldukça cömert davranmış ve herkesi etkilemeyi başarmıştı. Şirketten yapılan açıklamalarda, yepyeni ve aksiyon dolu yeni yapımlar da 2023 yılında devreye alınacak. Özellikle disney plus Türkiye ekibinden edindiğimiz bilgilere göre Türk yapımların fazlası ile ekranlarda olacağı konuşuldu. Bu yılki içerikleri baktığımızda;

  • Efsane diziler “The Simpsons”, “The Walking Dead”, “American Horror Story”, “Grey’s Anatomy” ve “Desperate Housewifes” gibi kült dizilerin tüm sezonları

  • Shang-Chi ve On Halka Efsanesi

  • Eternals

  • Avengers: Endgame

  • Captain Marvel

  • Black Widow

  • Hawkeye

  • X men
  • Deadpool
  • Fantastic Four
  • Disney imzalı yapımlar

daha adınız yazamadığımız binlerce içerik barındırmakta. Özellikle disney plus dizileri oldukça iyimser bir hava yakaladığını söyleyebiliriz. Bunlara bakarsak

  • The bear
  • She hulk
  • The walking dead
  • The old man
  • Andır
  • Good doctor
  • Lost
  • White collar
  • Prison Break
  • Modern Family
  • Reboot
  • Rookie cops
  • 9.1.1
  • Harrow
  • mormon no more

Disney plus 2023 yapımları incelersek; Gizemli Benedict Derneği, Welcome To Chippendales, The Patient, Ben gri, Atatürk, Cahil periler, Dünyayla benim aramda, Candy, Save Our Squad With David Beckham örnek verilebilir.

Disney Plus Destekleyen Cihazlar Nelerdir?

Disney plus satın al hangi cihazlar için geçerlidir? Dijital platform adından da anlaşıldığı üzere ancak dijital araçlarda geçerlidir. Bu araçlar kısa şunlardır.

DFDS MAAŞLARI

– Tablet bilgisayarlar ya da diz üstü bilgisayarlar
– Masaüstü bilgisayarlar
– Cep telefonları disney plus apk indir
– Smart Tv olarak adlandırılan akıllı TVler
– Tüm bunlarla birlikte TVlere bağlanma özelliği olan cihazlarda da izlemek mümkündür. Dijital cihazların tümünde kullanılması ancak internet erişimi ile mümkündür.

Disney Plus Bedava Hesap 2023

Bireyler artan disney plus üyelik ücreti nedeni ile disney bedava izlenebilir mi, şeklinde arayışa girmek isteyebilir. Ancak bu gibi bilgilerin yani bedava disney hesap, Disney Plus bedava Hesap en yeni, disney plus bedava hesaplar, disney plus bedava hesap açma konuları için bizlere yorum alanından ulaşmaları gerekiyor. Söz konusu vereceğimiz hesaplar 1 aylık olup, ücretsizce tüm disney plus içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Disney plus aynı anda kaç kişi izleyebilir?

Üyeliğinizi aktif ettikten ve ödeme yaptıktan sonra profil oluşturabilirsiniz. Aile içinde 7 farklı profil oluşturmak mümkün olup, aynı anda 4 kişi izleyebilir. Web, mobil, Tv, smart şeklinde de ayarlanabilir. Ancak önümüzdeki aylarda bu 4 kişinin daha da düşürülmesi planlanmaktadır tıpkı netflix hamlesi gibi!

Disney plus friends var mı?

Disney plus friends diğer ülkelerde olduğu gibi disney plus Türkiye’de hizmete açılmıştır. Aynı email ve şifreniz ile arkadaşlarınız dahilinde izleme imkanı sunar. Disney plus aile paketi satın alarak, tüm platformdan ücreti dahilinde yararlanabilirsiniz. Disney plus indirimli üyelik almak isteyenler, yıllık abonelik yapmaları gerekiyor.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku