Bitexen Nedir? Bitexen Güvenilir mi? Bitexen Giriş 2023

Güvenilir kripto para borsalarından biri olup, ülkemizde hizmet vermeye başlayan bitexen için kullanıcılar; bitexen güvenilir mi, bitexen giriş, bitexen nedir bitexen hesap silme hakkında bilgi arayışında olabilir. Zira bu gibi kripto borsalarında güven olmadığında ne yazık ki, yatırdığınız tutarlar bir gecede silinip, dolandırılma ihtimaliniz olabiliyor. Bu yüzden güvenilir kripto borsalarında al – sat yapmanızı öneriyoruz.

Bitexen Nedir? Bitexen Güvenilir mi?

Dünya kripto para borsasında hızla ilerleyen yerli firmalardan biri olan bitexen, ilk çıktığı andan itibaren güvenilirlik konusunda oldukça tatminkar hamleler yapmıştır. Bildiğiniz gibi globalde bitcoin alım satımı denilince ilk akla gelen site binance.com olup, hemen onu takip eden sitelerin sayısı yüzün üzerindedir. Hali ile alım satım yapıldığında borsalar, komisyon aldıkları için gün sonunda inanılmaz bir kazanç söz konusudur.

Binance.com a üye olarak %20 ekstra kazanç söz konusu TIKLA ÜYE OL.

Ülkemizdeki vatandaşların aklında bitexen devletin mi, sorusu geçebilir. Zira bitexen.com un devletimiz ile herhangi bir ortaklığı bulunmamakla beraber kurumsal bir şirkete aittir. Devlet onaylı olan bitexen, vergisini ödediğini belirtelim. Zaten vergisel anlamda üzerine düşeni yapan her işletme, devlet onaylıdır. Bir ara Acun Ilıcalı ile adı duyulan bitexen acun’un değildir. Yani bitexen Acun’un mu sorusunun yanıtını da yanıtlamış olduk.

Son günlerde kripto para olarak bilinen yatırım araçlarına ilgi artmıştır. Bu şekilde tasarruflarını değerlendirmek isteyen kişiler birbirlerine bitexen nedir diye sormaktadır. Bitexen Türkiye de yerleşik olan teknoloji ve kripto para yatırım platformudur. Başta bitcoin olmak üzere etherium gibi coinlerin yani sıra onlarca alt coinin alınıp satıldığı bir borsa niteliğindedir. Bitexen A.S. unvaniyla Sarıyer vergi dairesine kayıtlı tüzel kişiliği olan bir mükelleftir. Bu firma aynı zamanda İstanbul ticaret odası üyesidir. Firmanın ödenmiş sermayesi 25 milyon Türk Lirasıdır. Bitexen güvenilir mi sorusuna yukarıdaki bilgilerle cevap vermiş olduk.

Bitexen.com güvenilir mi; bitexen güvenilir mi; binlerce kullanıcının ortak yorumuna bakıldığında güvenilir kripto para borsalarından bir tanesidir.

Bitexene Nasıl Üye Olunur? Bitexen Üyelik Oluşturma

Bu firmaya 18 yaşından büyük olan ve haklarını kullanma ehliyeti olan her Türk vatandaşı üye olabilir. Firmaya üye olmak için bir sürü bilgi ve belgeye ihtiyaç duyulmaktadır. İsim soy isim mail adresi telefon numarası hatta referans bile yazılmalıdır. Bu bilgiler doğru olarak girildikten sonra hesap onay süreci beklenecektir.

Üyelik bilgileri girildikten sonra altta yer alan kutucuklar tıklanmalıdır. Üyelik işlemleri tamamlanınca bitexen giriş için her hangi bir engel kalmamış olur. Üye girişi yapılırken kullanıcı adı yanı sıra şifre de istenmektedir. Kısaca bitexen.com üyelik açtırma işlemleri web sitelerinde, mobil uygulamalarında hesap oluştur sekmesine girerek, yapabilirsiniz.

Bitexen Hesap Silme 2023

Bitexen hesabını bir daha kullanmak istemeyen üyeler hesaplarını diledikleri zaman kapatabilirler. Hesap silinince bir daha kullanılmamaktadır. Bunu iyi düşünüp işlemi sonuçlandırmak gerekir. Hesapların seviyelerinin ne olduğuna bakılmaksızın destek@bitexen.com hesabına mail atılması yeterlidir.

Bitexen üyeleri hem kendi tercihlerine göre hesaplarını kapatabildiği gibi hem de kural dışı işlemlerde (sahte kimlik, vb.) bitexen tarafından hesap kapanabilir. Bitexen 2023 yılına bomba kampanyalar ile gireceğini duyurdu. Üstelik coin listelemelerde aktif olarak yepyeni coinleri biteken listeleyeceğini duyurdu.

DİSNEY PLUS DİZİLERİ

Hesap kapatma talebi firmaya iletilmezden önce cüzdanda yer alan tüm varlıklar Türk Lirasına çevrilmelidir. Daha sonra para çekim talebi verilerek bakiyenin 0 a düşmesi gerekmektedir. Kullanıcı tarafından bu işlemler tamamlanınca hesap sorunsuz bir şekilde kapatılır. Bitexen hesap silme işlemi böylece gerçekleşmiş olur. Firma hesabı kapatmak için ücret talep etmemektedir.

Bitexen Kampanyaları 2023

Bitexen müşterileri ara sıra birçok kampanya ile karşılaşabilir. Zira bitexen 120 TL kampanyasının ardından 2023 yılına girmeden bitexen 150 TL ile adından söz ettirdi. Genelde referans ile hediye para dağıtan biteksen son aylarda kullanıcılara ekstra para ve kripto dağıtmaya başladı.

Bitexen hesaba para ne zaman gelir?

Birçok yerli kripto para borsası anlaşmalı bankalar üzerinden para alma ve gönderme işlemini anlık hızlarda yapmaktadır. Bitexen para çekme ve yatırma işlemlerinde anlaşmalı bankalar nezdinde dakikalar içinde parayı hesabınıza yatırmakta veya çekebilmektedir. Ancak EFT dediğimiz sistemde yani anlaşma olmayan bankalarda ise mesai saatleri dışında işlem olmuş ise +1 gün sonra geçmektedir.

Bitexen kimlik onayı güvenilir mi?

Her kripto borsasında işlem yapabilmeniz için kimlik onayı yaptırmanız zorunludur. Nedeni dolandırıcılara karşı alınan üst düzey bir önlemdir söylenmektedir. Bitexen kimlik onayı da dikkat ederseniz, hemen kimlikler onaylanmamakta aşama aşama ilerlemektedir. Buna baktığımızda güvenilir bir borsa şirketidir diyebiliriz.

Bitexen hatalı para çekme işlemi

Kripto mağdurlarına baktığımızda en fazla hata yapılan işlemlerden biridir hatalı para çekme işlemi. Kripto para çekme işleminde bitexen kullanıldığında, kripto ağı doğru seçilmelidir. Yani ERC-20 kodu ile transfer yapmak istediğinizde 2 farklı siteninde ERC-20 ile seçilmesi gerekiyor. Aksi takdirde ağ içinde transfer çıkmaza giriyor ve transfer olmuyor ancak ilgili kripto tutarı hesaba da geçmiyor!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku