Disney Plus İndirimli Üyelik Ücreti 2024 Disney Plus ÜYELİK

Bireyler disney plus indirimli üyelik ücreti ne kadar, 2024 disney plus dizileri ve içerikleri hakkında abonelerin ne kadar ödeyeceğini merak edebilir. Sizlerde disney plus üyelik ücreti dahilinde hızlıca disney aboneliğinizi başlatarak, 2024 yılında birbirinden farklı, eğlenceli disney içerikleri ve yapımları ile keyif dolu anlar geçirebilirsiniz.

Disney Plus İndirimli Üyelik Ücreti 2024

  • Disney Plus Aylık abonelik ücreti 134.99 TL
  • Disney Plus Yıllık abonelik ücreti 1349.90 TL

Yukarıdaki fiyatların 2024 yıl sonuna kadar geçerli olduğunu belirtelim. Zira birkaç ay sonra 2024 disney plus üyelik ücretlerinde artış yaşanabilir. Firma yaptığı açıklamalara göre bu fiyatların en az %45 artması gündemde.

Disney Plus son zamanlarda patlayan dijital platformların en yenisidir. Netflix, Blu Tv gibi rakip firmalarla rekabet edebilmek için kaliteli içerikler oluşturmuştur. Bununla da sınırlı kalmayıp fiyatları baya cazip tutmuştur. Disney+ taahhütten karşıdır. Müşterilerine zorunlu ve bağlayıcı taahhüt sürelerini şart tutmamaktadır. Disney Plus Üyelik Ücreti 2022 yılı için aylık 34,99 Türk Lirasıdır. Bu fiyat daha az özellikler sunan bir çok platforma göre daha ucuz olduğu barizdir.

Disney Plus Üyelik Paketleri Nelerdir?

Disneyin ayrı ayrı üyelik paketleri bulunmamaktadır. Standart üyelik paketi vardır. Üyelik ücreti Aylık olarak ödenirse 134,99 Türk Lirasıdır. Eğer kullanım ücreti bir yıllık ödemeyi peşin yapmak isterse ancak ve ancak on aylık ücret ödeyecektir. Bu ödeme şeklini benimseyen kişiler içerikleri ne mutlu ki iki ay boyunca bedavaya izleyeceklerdir. Buradan da anlaşıldığı gibi Disney üyelik paketleri sadece standart pakettir.

Disney plus üyelikleri tek paket olarak müşterilerine sunuluyor. Yani bir gold veya bronz paket bulunmuyor tabi bu şimdilik geçerli olup, tek bir ücret vererek tüm içeriklere sahip olabilirsiniz. Aylık sadece 134.99 TL ödeyerek, disney plus üyelikleri satın aldığınız takdirde ayrıcalıklar sınıfına geçeceksiniz.

Disney plus ülkemize ilk geldiğinde çok uyguna dijital platformlarda yerini almış ve aylık sadece 19 TL gibi bir ücret ile start yapmıştı. Ancak artan enflasyon ve giderlerin fazla olması özellikle elektrik faturalarında zam oranının %100 fazla olması çoğu işletmelerin bu gibi masrafların önüne geçmesi için içeriklerine zam yapmalarına neden olmuştur.

Disney Plus İndirimli Üyelik Nedir?

Bu dijital platforma üye olarak bir yıllık peşin ödeme yapan herkes Disney Plus indirimli üyelik fırsatından yararlanmış olurlar. Bu seçeneğin dışında ayrı bir indirim ne yazık ki bulunmamaktadır. Platform bu şekilde üye ayrımı yapmadan sabit bir sistem benimsemektedir.

Disney plus nasıl alınır, tüm detayları ile önceki konumuzda açıklamıştık. Herhangi bir kredi kartı veya sanal karta sahipseniz, öncelikle disney resmi sitesi olan disneyplus.com a girip, üyelik oluşturuyorsunuz, sonrasında ödeme ücretini kart ile yapıyorsunuz.

Disney plus indirimli üyelik sadece yıllık alımlarda geçerli olup, 10 ay ödeyerek 12 ay izleme keyfi sunar. Yani disney plus üyelik paketleri hesaplarda 2 ay bedava izleme fırsatı sunar. Disney ücretleri incelendiğinde;

  • Disney Plus Aylık abonelik ücreti 134.99 TL
  • Disney Plus Yıllık abonelik ücreti 1349.90 TL

Disney Plus İçerikleri ve Group Watch özelliği

Disney Plus bünyesinde yaklaşık 500 film hatta 15000 bölüm üzerinde dizi bulundurmaktadır. Sürekli olarak güncellenen ilgi çekici içerikleri ile dikkat çekmektedir. Platformun bir diğer ilgi çekici tarafı da bir çok farklı hesabın aynı içeriği izlemesini sağlayan grup izleme özelliğidir.

Aynı ülke sınırları içerisinde olma şartı ile davet edilen tüm Disney+ üyeleri aynı anda aynı içeriği izleyebilirler. Bu özelliğin kullanılabilmesi için kesin olarak tüm katılımcıların üye olması gerekir. Bu özellik yalnızca Disney+ ait olan bir özelliktir.

Disney plus indirimli kaç TL sorulara baktığımızda normal fiyatın aylık bazda 134.99 TL olduğunu yıllık bazda ise 1349.90 TL olduğunu görüyoruz. Ülkemizde faaliyetine ilk kez başladığında bu yıllık ücretin 280 TL civarında dolaşıyordu.

Disney plus Türkiye’de nasıl izlenir?

Disney plus Türkiye’de her yerde izlenilebilir. Web, mobil, PC, TV gibi her ekrana sahip yerlerde disney plusa erişebilirsiniz. Üyelik email adresiniz ve şifreniz dahilinde ödemesini yaptıktan sonra dilerseniz evde dilerseniz de işyerinizde rahatlıkla izleyebilirsiniz. Tabi bunun için çalışır durumda olan internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır.

Disney plus bedava hesap premium hesaplar

Disney plus bedava izlemek isteyenler, öncelikle premium hesaplara sahip olmaları gerekiyor. İnternet ortamında verilen disney plus içeriklerinin tamamına ulaşmak mümkün değildir. Sizlere tavsiyemiz ücreti vererek, aylık bazda binlerce disney plus filmlerini donmadan kesintisiz türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku