Dyson Robot Süpürge 360 Vis Nav Kullananlar 2024

Robot süpürge modelleri arasında parmakla gösterilen dyson robot süpürge 360 vis nav özellikleri ile tüm evlere gireceğe benziyor! Üstelik dyson 360 vis nav fiyat performans ürünü olarak sıklıkla satın alınan ürünlerin başında yer alacak gibi. #robot #dysonrobot #dysonhome #dyson360visnav

Dyson Robot Süpürge 360 Vis Nav

İyi ve kötü bir elektrikli süpürge arasındaki fark, sadece paranızın karşılığını alıp almadığınız değil, aynı zamanda süpürme işlemine harcadığınız zaman ve enerji miktarıyla da ilgilidir. Farklı bir araştırmadan yola çıkarak, bir elektrikli süpürge kötü olduğu halde aynı fiyatla satılan bir elektrikli süpürgeye göre beş kat daha hızlı temizlik yapabildiğini tespit ettik. Bazıları her türlü kir ve lekeyi temizlemenizi sağlayan geniş bir ek ekipmana sahipken, diğerleri örneğin kanepe minderlerinden köpek tüyünü temizlemeniz gerektiğinde ek ekipman satın almanızı gerektirebilir.

Bu nedenle, genellikle değiştirilebilir fırça başlıklarına sahip elektrikli süpürgeleri öneriyoruz, bu sayede ev aletlerinin kullanımını azaltabilirsiniz. Çok işlevli elektrikli süpürgelerin piyasada daha popüler olduğunu buluyoruz. Ayrıca Almanya’dan bir araştırmaya göre, yetersiz emiş gücüne sahip ve kötü filtrasyon sistemleri olan elektrikli süpürgeler, çocukların ve yetişkinlerin tozla ilgili alerjilere, örneğin astıma yakalanmasının en yaygın nedenidir. Bu nedenle, elektrikli süpürgenin filtre sistemi kritiktir. İki işlevi vardır: motoru korumak ve egzoz havasının temiz olmasını sağlamak. Dyson Robot Süpürge 360 Vis Nav özellikleri incelendiğinde

  • Kendi kendini şarj etme
  • Uzun süreli kullanım süresi
  • Birçok farklı mod ile kullanım
  • Düşük ses seviyesinde çalışma
  • Siklon, EPA, HEPA filtre kullanımı
  • Akıllı navigasyon

Genel olarak, en iyi seçimi yapmak istiyorsanız bilmeniz gereken birçok şey vardır. Bu nedenle, son altı ay boyunca farklı markalardan farklı tipte 88’den fazla elektrikli süpürgenin yer aldığı kapsamlı bir test gerçekleştirdik ve 2023 yılı için en iyi elektrikli süpürgeyi bulduk. Dyson neden pahalı.

Dyson 360 Vis Nav Fiyatı

Dyson 360 Vis Nav fiyatı şuanda TL olarak piyasamızda olmamakla beraber Dyson 360 Vis Nav yurt dışı fiyatının 1600 dolardan başladığını belirtelim.

Dyson isimli lüks elektrikli süpürge üreticisi, robot süpürgelerle karmaşık bir ilişkiye sahip oldu. Şirketin ilk denemesi olan Dyson 360 Eye, 2016 yılında piyasaya sürüldü ancak garip bir uzun ve tombul tasarımıyla dikkat çekti ve mobilyaların altına sığamıyordu. 2020 yılında çıkan devam modeli Dyson 360 Heurist ise aşırı uzun bir tasarıma sahipti ve sonuç olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde dahi piyasaya sürülmedi. Yeni robovak olan “Dyson 360 Vis Nav” ise daha tipik bir düşük ve geniş gövde tasarımıyla geldi, normal bir robot süpürgesi gibi görünüyor. Tabii ki, Dyson ürünleri kadar normal görünse de, hala çığlık atan metalik mor bir boya işlemesi ve üst kısmında gümüş rengi bir Alien yaratığını andıran bir yapı bulunuyor.

Dyson’ın eski robotları yaklaşık olarak 9 inç genişliğinde ve 4.7 inç yüksekliğindeydi, bu yüzden şirket önceden küçük bir tabana ve uzun bir gövdeye sahip bir robot seçmişti. Teorik olarak, bu onun normalden daha kısa ve düz bir disk süpürgeye göre daha dar alanlara girebilmesini sağlıyordu, ancak koltuğun altındaki toz tüylerini temizleyemiyordu. Dyson, bu yeni modelin 99 mm (3.9 inç) yüksekliğindeki bir boşluğa sığabileceğini belirtiyor, bu da Roomba’nın normal yüksekliğiyle aynı seviyede. Ayrıca, artık Neato vakumları veya yüksek kaliteli Roomba’lar gibi “D” şeklinde tasarlandı, bu da daha geniş bir temizlik alanı sağlıyor ve köşelere daha kolay ulaşılmasını sağlıyor.

DYSON V15 KULLANANLAR

Kenar temizliği genellikle dönen bir fırça ile yapılırken, burada böyle bir fırça bulunmuyor. Bunun yerine, fırça çubuğunun hemen arkasında uzatılabilir, L şeklinde kırmızı bir silecek bulunuyor. Robot bir duvar algıladığında, silecek duvara doğru uzanarak duvarla bağlantı kuruyor ve Dyson, bu sayede “emme gücünü yeniden yönlendireceğini” ve her şeyi temizleyeceğini belirtiyor.

Dyson 360 Vis Nav Kullananlar

Dyson 360 vis nav henüz ülkemize gelmemiş olsa da, yurt dışından bazı kullanıcıların test yaptıklarını sosyal medyada gördük. Ancak birkaç kişinin bu modeli kullanması ile ortaya net bir düşüncenin çıkabileceğini düşünmediğimiz için yorumları şuan için askıya aldık.

Söz konusu dyson 360 vis nav görüldüğü üzere üstün özellikleri ile karşımıza geleceğini söyleyebiliriz. Dyson süpürge modelleri ile adından fazlası ile söz ettirmeyi başarmış, ender firmalar arasında. Dyson 360 vis nav kullanan yabancıların görüşlerine bakarsak;

  1. Süpürmeyi sevmem ama 10 yıldan kısa bir süre içinde muhtemelen e-atık olacak bir robot için 1600$ harcamayı daha da az seviyorum..

2. Robot elektrikli süpürge sahibi olan bizler, Gerçekten Önemli Bir Sorunun cevabını bilmek istiyoruz: Her yere köpek kakası bulaşmasını önleyebilir mi?

3. 1.600 $, birinci sınıf bir robovac için ödenecek korkunç bir miktar değil, çünkü hem Ecovac hem de Roborock bu kaba fiyat aralığında amiral gemilerine sahipler… ancak söz konusu amiral gemilerinin ikisi de Dyson’dan çok daha fazlasını yapıyor. Otomatik boşaltma bölmesini ve silme özelliğini atlamak, Dyson’ı kampa 500 $’lık elektrikli süpürgelerle rekabet etmeye sokar. Dyson’ın her zaman adına göre kayda değer bir primi vardır, ancak 1.000 $’lık bir prim onlar için bile biraz yüksek görünüyor! Bakalım ne kadar satacak göreceğiz.

4. Ayda iki kez gelip tüm evimi temizlemesi için bir hizmetçiye yılda 1600 dolar ödüyorum, sadece yerleri hafifçe süpürmekle kalmıyor.

dyson 360 vis nav ne zaman gelecek?

Dyson yurtdışı fiyatı 1600 dolardan başladığını belirtelim. Konu hakkında dyson yetkilileri ile yaptığımız görüşmelere göre yıl sonu yaklaşmadan dyson 360 vis nav Türkiye piyasasında olacaktır.

dyson 360 vis nav satın al

dyson 360 vis nav satın almak isteyenler ne yazık ki, ülkemizde satışa şuan için kapalıdır. Ancak dyson 360 vis nav Almanya ve Avustralya ülkelerinde aktif olarak satışa geçeceğini söyleyebiliriz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku