Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Nasıl Çekilir? Faiz Oranı Ne Kadar 2024

Vakıfbank taksitli nakit avans faiz oranları ve nasıl çekilmesi hakkında merak edilenleri yanıtlamak istedik. Zira taksitli nakit avans, kredi başvurusundan sonra tüketicilerin en fazla tercih ettiği bankacılık ürünleri arasında gösterilir. Taksitli nakit avans çekilirken, en fazla dikkat edilmesi gereken faiz oranları!

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Faiz Oranı Ne Kadar?

Taksitli nakit avans çekilirken, 1/12 ay arasında vade seçenekleri sunuluyor. Tabi en önemli detay, tüketiciler tarafından faiz oranının ne kadar olduğudur. Zira bazı dönemlerde taksitli nakit avans limitleri aşırı yüksek olurken, faiz oranları ihtiyaç kredisinden dahi az olabiliyor. Bu da mantıklı bir hamle olarak karşımıza çıkar.

Türkiye’nin en çok şubesi bulunan dördüncü bankası VakıfBank, bir süredir kamu bankalarının güçlendirilmesi girişimleriyle yeni ürün ve hizmetlerini müşterilerine sunmaya başladı. Yurtdışında da üç şubesi bulunan VakıfBank, özellikle taksitli nakit avans çekmek isteyenlerin araştırdığı bir seçenek…

  • Vakıfbank taksitli nakit avans faiz oranı 2024 nisan ayı içindir. Örnek bir ödeme tablosu çıkarmak istediğimizde 25.000 TL için 2 aylık taksitli nakit avans çekmek isteyen biri aşağıda tablodaki gibi ödeme yapacaktır.

Aylık taksit tutarı 13.731,54 TL olup, 2 ay sonunda cebinizden toplam 27.463,08 TL çıkmış olacaktır yani aradaki fark 2 ay için 2.463,08 TL şeklinde.

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans Nasıl Çekilir?

Bireyler bankanın sunmuş olduğu nakit avans konusunda yeterli bilgiye sahip olmayabilir. Bu durumda nereden nakit avans çekeceklerini bilmediğinden net ortamında bu gibi sorulara yanıt arayabilir. Bilmeniz gereken 2 farklı metot olup, normal nakit avans mı yoksa taksitli nakit avans mı çekeceğinize karar vermeniz.

Bankanın Nakite Taksit ile ilgili bir de güncel kampanyası bulunuyor. VakıfBank Worldcard sahiplerinin yararlanabildiği kampanyada 500 ile 10.000 TL arasındaki kredi için faiz oranı %x.xx olarak belirlenmiş; ancak 5 aylık vade süresi standart tutulmuş. Yani geri ödeme süreci banka tarafından belirlenmiş. Faiz dışında bir başka komisyon, ücret veya masraf ise bulunmuyor. Eğer şu an böyle bir ihtiyacınız varsa, bu kampanyadan faydalanmak isteyebilirsiniz; çünkü diğer tüm işlemlerde bazı ek masraflar olacaktır.

VakıfBank taksitli nakit avans hizmetinden ATM vasıtasıyla yararlanmak mümkün. Ayrıca internet şubesinden, telefon bankacılığından, mobilden ve şubeden de başvuru yapılabiliyor. Şu an geçerli kampanyadaki %x.xx faiz oranı ise piyasadaki en isabetli rakamlardan birisi. Diğer bankalar incelendiğinde Halk Bank’ta %xx faiz oranı bulunuyorken, TEB’de de %xx faiz oranı sunuluyor; ancak Denizbank gibi bazı diğer özel bankalarda %2 seviyelerinde faiz oranı esas alınıyor. Faiz oranlarının her ay değişken olduğunu hatırlatalım zira bu aylar nakit avans çekiminde kullanılan faiz oranları %xx lere kadar düşmüştür.

Taksitli Nakit Avans Limiti Ne Kadar?

Nakit avans limiti, kart limitiniz ile eş değerdir. Bu nedenle kişilere göre değişkenlik göstermektedir. Söz konusu nakit avans limitini artırmak için kart borçların zamanında tamamı ile ödenmesi gerekiyor. Örnek vermek gerekiyorsa; 20000 TL lik kart limiti olan birinin nakit avans çekim limiti 25000 TL ile sınırlıdır. Eğer ki sizler 6000 TL lik karttan harcama yaparsanız limitiniz 14000 TL oluyor nakit avans sekmesinde görülebilir.

Bu nedenle taksitli nakit avans veya doğrudan nakit avans çekmek isteyenler öncelikle kart limitlerini yükseltmeleri gerekmektedir. Kredi kartı limit yükseltme ve artırma işlemleri içinde kart limiti artırma başlıkla makalemizi okuyabilirsiniz.

Kart limitleri ve nakit avans limiti artırma aşamasında bankalar, findeks kredi notu sayesine bakarak onay işlemi sunar. Bu nedenle bireylerin kredi notuna dikkat ederek, bankacılık işlemlerine başlamaları gerekiyor.

Vakıfbank taksitli nakit avans nedir?

Vakıfbank tarafından müşterilerine nakit avans yerine bunu taksitlendirme yöntemi ile nakit para vermesidir. Çekilen nakit avans limiti, kredi kartı limitine bağlı olup bu limit dahilinde çekilebilir. Nakit avans ile taksitli nakit avans faiz oranları değişken olabilir.

Taksitli nakit avans çekmek mantıklı mı?

Evet mantıklıdır diyebiliriz. Zira ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,80 üzeri iken taksitli nakit avans faiz oranı %1,35 lere kadar düşmüş. Hali ile düşük limitli nakit ihtiyaçlar için bulunmaz bir fırsattır.

Vakıfbank taksitli nakit avans iptali nasıl yapılır?

Çekilen tutarın işlendiği günden bugüne kadar yapacağınız gün süresi faiz ödenir. Diyelim ki, 3 gün önce çekmiş iseniz 3 günlük faiz oranı işlenmekte olup, vakıfbank mobil, internet bankacılığı veya şubelerden taksitli nakit avans iptali talebinde bulunabilirsiniz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku