Dyson V16 Ne Zaman Çıkacak? Dyson V16 Özellikleri Neler 2024

Tüketiciler Dyson v16 ne zaman çıkacak dyson v16 özellikleri fiyatı ne olacak şeklinde sorulara yanıt arayış içine girebilir. Zira 2024 dyson ürünleri arasına yepyeni 2 modeli eklemeyi düşünüyor!

Dyson V16 Ne Zaman Çıkacak?

Dyson firması, iphone gibi piyasaya hakim olmak istemekle beraber her yıl ürünlerini bir üst modele geçiren yapı şeklinde hareket etmekte. Hali ile tüketiciler, modern bir süpürge modeli satın almak için piyasanın en kaliteli ürününü satın almayı düşünür. Çoğu tüketici, fiyatlara bakarak herhangi bir model elektrikli süpürge satın alsa da, işin uzmanı olan ve ömürlük tercih etmek isteyen kesim ise kaliteli bir markayı tercih eder. Bu tercihlerden biri de kesinlikle dyson markası!

Şuan da bile ülkemizde dyson v15 modelinin stoklarda olmadığını belirtelim. Piyasaya geldiği gibi dyson v15 hızla tükenen elektronik cihazlardan bir tanesidir. Stok yetersizliği ve arz nedeni ile dengeli bir şekilde ilerleyemediğini (satış bazında) fark ettik.

Dyson V15 modeli ile 2024 yılını tamamlamak üzere. V15 modelinden V16 dyson modeline geçmeyi düşünen kesim, oldukça fazla. Üstelik garanti süresi olarak 2 yıl verilse de, dyson ürünlerinin arkasında yıllarca durabiliyor. Dyson firmasından edindiğimiz bilgilere göre Dyson v16 haziran 2024 ayında piyasaya çıkması beklenmektedir. İlk etapta ABD pazarına girecek olan Dyson v16, sonrasında Asya ve Avrupa ülkelerine geçecek eş zamanlı. Türkiye de ise dyson v16 modelinin 2023 mayıs ayına kadar getirilmesi bekleniyor.

Dyson V16 Özellikleri 2024

Dyson süpürge grubu ürünleri hem kablolu hem kablosuz olarak ikiye ayrılmaktadır. Buna rağmen firma kaliteli ürünler üretmektedir. LCD ekranlı hatta içeriye temiz hava veren süpürgeler sayesinde pazarda lider konuma yükselmiştir. Kablosuz süpürgelerin en belirgin ortak özelliği uzun batarya ömrüdür. Kısa sürede şarj edilmesiyle ayrı bir değer kazanmıştır. Firmanın v serisi ismini taşıyan süpürgeleri bulunmaktadır.

Kablolu süpürge grubunda ise bir o kadar iddialı konumda bulunmaktadır. A sınıfı enerji harcayan hatta elektriği koklayan teknolojisi sayesinde vazgeçilmezdir. Firmanın en güçlü olduğu ürün grubu süpürgelerdir. Dyson piyasada olduğu müddetçe ne yazık ki diğer firmalar hep gölgede kalacaktır.

Dyson V16 özelliklerinde neler olacak?

Edindiğimiz bilgilere göre dyson v16, v15 ürününe nazaran daha yüksek özellikler ile donatılacak!

  • Toz haznesi daha da artırılması
  • Hızlı şarj ünitesinin eklenmesi
  • Daha fazla süre çalışacak olması
  • Emiş gücünün normalinden daha yüksek olması
  • Renk seçeneklerinin artırılması
  • Mikroskobik tozların dahi alınabilecek olması
  • Garanti süresinin ek ücret dahilinde artırılabilir olması
  • Mobil ara yüzünün geliştirildiği
  • Tutunma kollarının daha esnek ve kavrayabilecek olması

şeklinde yenilebilir özellikleri ile göz bebeğiniz olacağa benziyor.

Dyson Ürettiği Ürünler Neler? Dyson Ürünleri 2024

Dyson bir dünya markası olmakla beraber sadece süpürge üretmediğini belirtelim. DYSON firması ürettiği ürünler ile modern teknoloji döneminin zirvesinde yer almaktadır. Firmanın ürün yelpazesi çok geniş olmamakla birlikte ürettiği her üründe zirveyi görmektedir. Kendi yedek parça ve aksesuarlarını da üreten firma müşterilerin en güvendiği firma olarak bilinmektedir. Firma her ürünü üretmek yerine en iyi olduğu ürünleri üretmeyi tercih etmektedir. Firmanın başlıca ürünleri ;

  • Kablolu ve kablosuz süpürgeler
  • Saç düzleştirici, şekillendiriciler ve saç kurutma makineleri
  • Hava temizleyiciler
  • Giyilebilir teknoloji ürünleri
  • Aydınlatma araçlarıdır.

Dyson ürünleri arasında hava temizleyici, saç düzleştirici ve süpürge modelleri dünya çapında milyonlarca sattığını belirtelim. Firmanın üretmiş olduğu bir diğer tasarım harikası ürünleri bu grubu oluşturmaktadır. Rakipsiz düzleştiriciler üretmektedir. Elektriklenme olmadan kullanım sağlayan bu ürünler teknolojinin zirvesinde yer almaktadır.

Dyson saç kurutma makineleri de üstün ısı teknolojisi ile donatılmıştır. Firmanın bir diğer ürünü hava temizleyicilerdir. Bu ürünler sayesinde ortamın havası değişir, ısıtılır hatta soğutulmaktadır. Ürün hava kalitesini otomatik olarak takip ederek ihtiyaç halinde devreye girmektedir.

DİSNEY PLUS İNDİRİMLİ ÜYELİK

Aydınlatma ürünlerinde de iddialı olan firma teknoloji açısından sürekli olarak  gelişmektedir. 60 yıllık ömür biçtiği yeni bir teknoloji de üretmiştir.

Dyson yeni model ne zaman çıkacak?

Dyson yeni model hakkında güncel bilgiler söz konusu olup, Dyson firmasından edindiğimiz bilgilere göre Dyson v16 mart 2023 ayında piyasaya çıkması beklenmektedir. İlk etapta ABD pazarına girecek olan Dyson v16, sonrasında Asya ve Avrupa ülkelerine geçecek eş zamanlı. Türkiye de ise dyson v16 modelinin 2023 mayıs ayına kadar getirilmesi bekleniyor.

Dyson indirim kodu güncel

Dyson indirim kodu sadece mevcut dyson ürünleri satın alanları kapsamaktadır. Elinizde dyson ürünlerinden bir tanesi var ise bunu dyson servisine gönderiyorsunuz ve karşılığında 1000 TL değerinde hediye çeki kazanıyorsunuz. Bu hediye çekini yine dyson ürünlerini satın alırken kullanabilirsiniz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku