THY Müşteri Hizmetleri 444 Direk Bağlanma THY Çağrı Merkezi

THY müşteri hizmetleri 444 direk bağlanma için THY çağrı merkezi numarasını tuşlamanız gerekiyor. Zira thy müşteri hizmetleri 444 08 49 numarası olup, online bilet satışı dahil birçok işlem bu kanal üzerinden yapılıyor. THY çağrı merkezi numarası 444 08 49 ve 0 850 333 0 849 şeklinde.

THY Müşteri Hizmetleri 444 Direk Bağlanma

Online bilet satışı, uçak bileti rezervasyon, thy kiralık araç, Türk Hava Yolları ile alakalı sorunlar ve aklınıza gelebilecek her türlü sorunlar ve yanıtlar için THY müşteri hizmetleri aranabilir. 444 08 49 numarasını arayarak, daha hızlı bağlanmak mümkün olup, fazla süre beklemeden anında THY müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz.

TEL:444 08 49

Türk hava yolları ülkemizin ilk hava yolu şirketi olarak 20 Mayıs 1933 tarihinde kurulmuştur. Mustafa Kemal Atatürk’ün İstikbal göklerdedir şiarını kendisine ilke edinmiştir. Kurulduğu günden bugüne sürekli olarak gelişmiş günümüzde en çok ülkeye uçan hava yolu olmuştur. Yolcular veya THY müşterileri, herhangi bir sorunda ulaşacakları müşteri temsilcisine anında bağlanmak isteyebilir. Hali ile thy müşteri hizmetleri direk bağlanma için ne yapılması gerektiğini hangi tuşlara basınca daha hızlı bağlanacağını sorgulayabilir!

  • 444 08 49 aranmalı
  • Sonrasında 2 – 1 – 1 tuşlarına basmalısınız
  • THY direk bağlanma gerçekleşecektir.

Böyle bir firmanın müşteri hizmetleri de kendine yaraşır biçimde olmalıdır. O yüzden firmanın müşteri hizmetlerine bağlanma seçeneği bulunmamaktadır. Firmayı arayan herkes sırası geldiğinde müşteri temsilcisine bağlanmaktadır. Türk hava yolları müşteri hizmetleri müşterilerine bir çok farklı alanda hizmet sunmaktadır.+90-850-333-0849 numarası ile hizmet sunmaktadır.

THY Çağrı Merkezi Numarası 444

Firmanın müşteri hizmetleri her türlü görüş öneri istek şikayet hatta uçuşlar için bile aranmaktadır. Bilet almak isteyen kişiler firmanın müşteri hizmetlerine ulaşmaktadır. Bunun yanı sıra uçuş planlaması yapmak içinde müşterilerin ilk tercihleri olmaktadır. Firma yurt içi ve yurtdışından aranabilmektir. Müşteri hizmetleri haftanın yedi günü hatta günün 24 saati hizmet sunmaktadır.

İndirim ve kampanyalar konusunda müşterilerin en doğru bilgiye ulaştığı kaynak olarak bilinmektedir. Bilet fiyatlarının en uygun fiyata alındığı yerde yine müşteri hizmetleri olmaktadır. Gerek bireysel uçuşlar gerekse kurumsal uçuşlar konusunda gerekli tüm yetkinliklere sahip olarak öne çıkmaktadır.

THY müşteri hizmetleri numarası 444 08 49 ile 0850 333 0 849 şeklindedir. Ayrıca Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Telefon Numarası: +90 212 463 63 63 olup, yine buraya THY hakkında karşılaştığınız ve şikayet ettiğiniz anları, paylaşabilirsiniz. Bazı müşteriler bu işletmenin faks bilgisi ve numarasını da öğrenmek isteyebilir. THY Faks Numarası: +90 212 465 21 21 şeklinde geçiyor.

THY Müşteri İletişim Geribildirim Formu

Birçok kurumsal işletmeler, müşterilerin sıkıntı, şikayet veya teşekkür gibi konularda müşteri iletişim geribildirim formu sunar. THY geribildirim formu hakkında bilmeniz gerekenleri sizler için sıraladık. Disney plus indirimli üyelik

  • Dünyanın yirmi dört saat çağrı hizmeti veren ender kurum olmasıyla bilinmektedir.
  • Bünyesinde alanında uzman güler yüzlü hatta diksiyonu en düzgün olan personelleri barındırmaktadır.
  • Arayan müşterilere tüm konularda hizmet verecek kadar donanıma sahiptirler.
  • Firma sadece telefon ile değil bir çok farklı iletişim sistemi ile müşterilerine iletişim imkanı sunmaktadır.
  • Geri bildirim sürecini müthiş yönetmektedir. Müşteri öneri şikayet ya da taleplere en fazla on dört günde çözüm bulmaktadır.

şeklinde açıklayabiliriz Türk hava yollarını. THY ile uçuş öncesi ve sonrasında yaşadığınız tüm düşünceleri bu formdan firmaya iletebilirsiniz. Söz konusu iletişim formuna varsa şikayetleriniz, iyi dilekleriniz, yaşadığınız sıkıntı ve sorunları dile getirmek mümkün. Aşağıdaki bağlantı üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

THY İLETİŞİM FORMU

THY Bagaj Takibi Nasıl Yapılır?

Uçak bagaj takibi sorgulama ekranına ulaşmanız durumunda uçaktaki bagajlarınız hakkında güncel bilgilere erişebileceksiniz. Söz konusu THY bagaj takibi, çoğu yolcular için büyük önem arz eder. Bagajların eksiksiz ve ağırlığı hakkında kesilen ücretlere kadar birçok özellikleri görebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki url üzerinden bağlanabilirsiniz.

THY BAGAJ TAKİBİ

 

Türk Hava Yolları müşteri hizmetlerine nasıl bağlanabilirim?

Türk hava yolları müşteri hizmetlerine nasıl bağlanacağınızı öğrenmek isteyenler, öncelikle 444 0 849 numarasını çevirmeli, thy müşteri temsilcisine direk bağlanmak için de 2 – 1 – 1 tuşlanmalıdır.

444 0849 Kim?

THY yani Türk hava yolları numarası 444 0849 olup, bu numaranın kime ait olduğunu öğrenmek isteyebilirsiniz. Söz konusu bu numara THY müşteri hizmetlerine aittir. Bu numara üzerinden bilet satışı, bilet rezervasyon vb. sorularınızı iletebilirsiniz. 4440849 aranarak, bilmek istediğiniz uçuşlar hakkında soru yöneltebilirsiniz.

THY satış ofisi bayilik almak istiyorum?

THY satış ofisi bayilik alarak, iş sahibi olabilir ve bilet satışı yaparak yüksek gelirler elde edebilirsiniz. Sadece bilet satışı olmamakla beraber araç kiralama ve filo gibi birbirinden bağımsız iş kolları ile de THY çatısı altında hizmet vermeye devam edersiniz. Bu gibi konulara erişmek için 444 08 49 numarasını aramanız gerekiyor.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku