Şok Market Taksit Hangi Kartlara Yapıyor? 2023

Kredi kartı kullanan banka müşterileri, şok market taksit hakkında bilgi almak isteyebilir. Şok market zincirleri ve şubelerinde kredi kartlarına taksit yapıldığını biliyor musunuz? Ödeme kaydedici cihazlar yani pos makine türüne göre şok şubelerinde ödeme aşamasında taksitlendirme yapabilirsiniz. Tabi her karta taksit yapılmadığı gibi şok marketlerde geçerli olan kredi kartlarına göre bu taksit miktarı değişebiliyor!

Şok Market Taksit Yapıyor Mu?

81 ilin tamamında bulunan şok market şubelerinde ödeme esnasında pos cihazı üzerinden taksitlendirme yapılabilir. Müşteriler şok market taksit yapıyor mu, EVET şeklinde yanıtlanabilir. Bunun için yapmanız gereken kasa önünde sıranız geldiğinde ödeme aşamasında taksit talebinde bulunmanız gerekiyor. 3-6 ve 12 ay olacak şekilde şok market taksit kampanyasından yararlanmak mümkün. Ancak fatura ödemelerinde ne yazık ki, taksit yapılmıyor! Öte yandan tüm fatura ödemelerinizi su, doğalgaz, elektrik, cep telefonu vb. faturaları anlık hızlarda şok kasa önünde ödeme imkanı sunuluyor.

Anlaşmalı kurumlar ve bankalara göre fatura ödemeleri dahil birçok ayrıcalıklar şok marketlerde sizleri bekliyor. Bildiğiniz gibi şok marketler tüm ve ilçelerde aktif olarak hizmet vermektedir. Uygun fiyat ve kaliteli ürünler ile müşterilerine premium hizmeti sunan şok marketler, gerek ülke içi gerekse de ulusal pazarda adından fazlası ile söz ettirmeyi başarmıştır.

Şok market, birçok banka ile anlaşmalıdır. Gerek puan kullanımı gerekse de taksitlendirme imkanı sunmasıyla beraber buradan birçok ürüne taksitlendirme yapabilirsiniz. Ödeme konusunda müşterilerin yanında olan şok marketler zinciri 81 ilin tamamında pos cihazı üzerinden kredi ve banka kartlarına faizsiz taksit imkanı da sunmaktadır.

Şok Hangi Kartlara Taksit Yapıyor?

Bireyler kartlar ne yazık ki, taksitlendirme imkanı sunmuyor pos cihazlarında. Bireysel banka müşterilerinin kartlarından çekilen tutara taksit yapmak isteyenler, banka dönem içi hareketlerine bakarak, kendileri taksitlendirme yapabilir. Bunun içinde çoğu banka sizlerden faiz ister. Bu nedenle şok marketlerde bireysel kredi kartlarına taksit yapılmaz. Sadece ticari kartlara bu imkan tanınır. Bunun içinde bireylerin şok marketlere uğradıklarında ödeme aşamasında taksitlendirme yapmak istiyorum demeleri gerekiyor. Pos ekranında kasiyerin taksitlendirme seçeneğini görmesi gerekiyor aksi takdirde bu da olumsuz sonuçlanabilir.

  • Axess kredi kartına taksit
  • Cepteteb dijital kredi kartı
  • Vakıfbank bankomat kartına taksit
  • Garanti kredi kartına taksit
  • World kredi kartına taksit
  • Enpara taksit
  • Maximum kredi kartına taksit imkanı

Ziraat, İşbank, Garanti, Yapıkredi, Akbank, Vakıfbank gibi önemli bankalar ile çalışan şok marketlerde hem kredi kartına taksit hem de para puanlar geçerlidir.  Sizlerde biriktirmiş olduğunuz banka ve kredi kartı puanlarınızı şok marketlerde kullanabilirsiniz.

Şok marketlerde geçerli olan kredi kartlarına baktığımızda tüm bankaların ve kartlarının geçerli olduğunu söyleyebiliriz. Kart puanı da tüm şubelerde geçerlidir ancak burada pos cihazına göre değişkenlik gösterebilir. Zira yeni nesil pos cihazlarını çoğu kasiyer kullanmayı bilmemekte. Şok şubelerinde bu nedenle kart puanı kullanmak istediğinde, ekranda kart puanı sekmesi görülmelidir aksi takdirde nakit yerine çekilebilir. Bunu kasiyerlere özenle belirtmeniz gerekiyor. Ticari kartlara taksit yapıldığını söyleyebiliriz ancak yine de kasa önündeki kasiyerlere durumu izah ederek, bireysel kartlara taksit yapıyor musunuz, demenizi öneriyoruz!

Şok Market Taksit Kampanyaları

Şok aktüel ürünleri her hafta birbirinden güzel ürünler dahilinde uygun fiyatlar ile kaliteli ürünleri sizlere getiriyor. Üstelik cepte şok ile mağazaya uğramanıza gerek kalmadan mobil cihazlarınız ile sipariş edebilir dakikalar içinde adresinizde kağıdınız cepte şok elemanını görebilirsiniz.

Axess kredi kartlarına +3 taksit, world kartlara +3 taksit imkanı veren şok marketlerde iş bankası, garanti ve vakıfbank gibi bankaların bankacılık kartlarına da taksit yapmaktadır. Ziraat bankası taksit kampanyaları arasında ara sıra şok marketleri görmek mümkün.

Şok market taksit kampanyaları her hafta güncelleniyor. Çoğu üründe taksit imkanı sunmasının yanı sırada daha fazla indirim sunan şok marketlerde birbirinden farklı ürünlerde %70 varan indirimler sizleri bekliyor. Ayrıca şok market eve teslimat yapıyor mu, yanıt aradığımızda cepteşok uygulaması ile bu mümkün! Çoğu şok market müşterileri kredi kartı veya banka kartı ile sigara alabilir miyiz, diye soru sorabiliyor. Tüm kartlarınız ile anlık ödeme ekranından sigara ürünü satın alabilirsiniz. Dileyenler bu ödemeleri kart puanları ile de yapabilir. 25 TL üzeri indirimler ne yazık ki, sigara alımında geçerli değildir.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku