Şokta Worldpuan Geçerli Mi? Şok World Puan 2024

Şok marketlerde bireyler banka puanlarını kullanabilir ancak çoğu bireyin aklında şokta worldpuan geçerli mi, şok world puan harcama konusunda yardımcı oluyor mu gibi sorular yöneltilebilir. İnsanların çoğu banka kart kampanyalarına katılarak, daha fazla world puan kazanabildikleri için mevcut bu puanların belirli sürelerde kullanılması gerekiyor.

Şokta Worldpuan Geçerli Mi?

Öncelikle şu detayı vermemiz gerekiyor; her şok marketlerde worldpuan geçerlidir ancak çoğu kasiyer ve ilgili pos cihazlarının eski olması nedeni ile müşterilerin mağdur yaşadıkları da bilinen bir gerçektir. Öyle zamanlar oluyor ki, kartta bulunan worldpuanları kullanmak istediğimizde ilgili şok kasiyerleri bilinçsizce, bu puan geçmiyor diyebiliyorlar. Oysa ki, yapmaları gereken tek şey kasiyerlerin, pos cihazına mevcut world kartınızı takması ve puan harcama sekmesini tıklamasıdır.

Şok müşterileri, kredi ve banka kartlarında bulunan world puanları kullanmak yani harcamak isteyebilir. Bunun için size en yakın şok marketlerin bir şubesine gitmeniz gerekiyor. Kasaya yaklaştığınızda, ödemenin kart puanından çekilmesini talep etmeniz gerekiyor. Sonrasında kasiyer, sizlerin kartını alarak pos cihazına bırakacak hemen sonrasında sepet tutarından ilgili kart puanı kadar düşme sağlayacaktır. Şok kaç metrekare olmalı!

Bazı şok kasiyerleri pos cihazın hata verdiğini veya bu kart puanı burada geçmiyor diyebilir. Ancak şuna kesin olarak emin olabilirsiniz ki, tüm zincir marketler çoğu bankalar ile anlaşması olduğu için ortak banka kartlarını sağlayan sistemi kullanır. Hali ile şok marketlerde yapıkredi, vakıfbank, garanti, iş bankası, denizbank vb. çoğu bankanın kredi kartlarını veya banka kartlarını kullanabilirsiniz.

Şok World Puan Kullanımı

Şok marketler puan şikayetleri incelendiğinde vatandaşların büyük kısmı, bu konudan oldukça rahatsızlık duymakta. Zira ilgili şok kasiyerlerin, müşterilere puan kullanması yönünde yardımcı olmadıkları görülüyor. Öte yandan banka kartı puanlarını kullanmak isteyenlere ise hızlıca bu puan veya bu kartın puanları bizde geçmiyor diyebiliyorlar. Oysa ki, çoğu şok şubelerinde ilgili pos cihazı yani ödeme kaydedici cihazların ortak atm gibi hareket ettiklerini biliyor ve tüm kart puanlarını kullanabileceklerini dile getirebiliyoruz.

Şok world puan kullanımı açısından çok rahat olan marketlerden biridir. Dileyenler biriktirmiş oldukları kart puanları ile sigara ürünü alabilir dileyenlerde herhangi bir gıda ürünü sepete bırakarak doğruca kasiyerin yanına gidebilir. Ödeme aşamasında sizlerin tek yapması gereken ödemenin kart puanı ile yapılması gerektiğini kasiyere belirtmeniz gerekiyor! Aksi takdirde kasiyerler, bu durumdan bihaber oldukları için doğrudan ödemeyi karttan çekebilir.

World puan kullanımı için bir örnek vermek gerekiyorsa; Ahmet Bey, yapıkredi veya vakıfbank kartında bulunan 100 TL değerindeki world puanı kullanmak isteyebilir. Yani nakit para yerine geçeceği için 100 TL değerindeki world puanı doğrudan bir şok markete uğraması gerekiyor. (world puan aynı zamanda migros, a101 ve bim’ de de geçerlidir) Sonrasında sepetine 100 TL ve üzerinde ise ürünleri ekleyerek, kasada ödeme yaparken, kart puanından çekilmesi talebini kasiyere iletmesi gerekiyor. Kasiyerde sepet 110 TL tutmuş ise banka puanından 100 TL çekecektir kalan 10 TL’yi de ya nakit ya da kart hesabından çekeceğini belirtir.

Şok Market Puan Kullanımı

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi şok market ile banka ve kredi kartında bulunan chip para, maxipuan, para puan, worldpuan, paraf para vb. tüm bankaların puanlarını kullanabilirsiniz. Şok market puan kullanımı aşamasında kasiyere, ödemenin kart puanından yapılacağını demeniz gerekiyor sadece!

Cepte şok uygulamasını indirerek, hem teslimat ücreti ödemezsiniz hem de daha fazla şok yıldız kazanabilirsiniz. Kazanılan yıldızlar ile cepte şok uygulaması üzerinden yeniden ürün satın alabilirsiniz. Dileyenler adrese teslim seçeneğini dileyenler ise marketten gel al kısmından tercihlerini dile getirebilir.

Şok Win Bakiye Nedir? Nasıl Kullanılır?

Şok uygulaması üzerinden cepte şok kullananlar karşılarında win kısmını göreceklerdir. Zira win bakiye, şok marketler tarafından müşterileri için kullanılan bir cüzdan uygulaması olup doğrudan buraya yüklenen paraları kullanabilirsiniz.

Şok win bakiye yüklenilmesi için cüzdana kart bilgilerinizi girerek, 100, 200, 300, 500 TL ve istediğiniz tutarlarda bakiye yüklenilmesi yapılabilir. Ödeme aşamasında şubeye gittiğinizde win cüzdan karekodunu okutarak, ödemenizi cüzdanından yapabilirsiniz.

Şok markette world puan geçiyor mu?

Evet geçiyor arkadaşlar, yapılması gereken ödeme yaparken kasiyere ödemenin kart puanı ile yapılacağını dile getirmeniz. Sonrasında şok kasiyeri içinde puan bulunan kartı alarak, pos cihazına takacak ve ekranından kart puanı kullanımı sekmesini seçecektir. Son aşamada sizlerden kart şifresini talep edecek!

World puan şok markette geçerli mi?

World puan şok markette geçerlidir. Ödemeyi yapmadan önce şok kasiyerine ödemenin kart puanı ile yapılacağını demeniz gerekiyor. Kartınızda yeterli puan olmasa dahi tüm puan miktarını girerek, nakit yerine kullanabilirsiniz.

World puana nasıl bakılır?

World puana bakmak isteyenler içinde ne kadar world puan kaldığını görmek istiyorsanız, world mobil uygulamasını indirmelisiniz. Ayrıca yapıkredi banka uygulamasını cep telefonunuza indirerek de mevcut kart puanların miktarını ve süresini görebilirsiniz.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku