Ticket Geçen Marketler Listesi 2023

Ticket Kart Geçen Marketler
Ticket Geçen Marketler

Ticket Geçen Marketler Ankara 2023

Ticket kartın yoğun olarak kullanıldığı bir diğer şehrimiz ise, başkent Ankara olmuştur. Ticket geçen marketler Ankara listesinde bazı önemli yerler şu şekilde listelenmiştir;

  • Dominos Pizza, Burger King
  • Mado, Hitit Kebap ve Pide Salonları
  • Simit Sarayı, SR Döner Merkezleri, Çamlıca Et Lokantası
  • Linaria Pastaneleri ve Verda Pastaneleri

Ticket geçen marketler Ankara konumuzda sık kullanılan mekan ve marketler bu şekilde yer almaktadır. Hemen üst kısımda İstanbul bölümünde paylaşmış olduğumuz bağlantıya tıklayarak, sizlerde Ankara’da ticket kart kullanılan yerlerin listesine detaylı olarak erişebilirsiniz. Ankara’da tam olarak bulunduğunuz konuma göre filtreleme sistemi de mevcuttur.

Ticket Geçen Yerler İstanbul
Ticket Geçen Marketler İstanbul

Ticket Geçen Marketler İstanbul 2023

Ticket kart geçen yerler de, yazımızın başında açıklamış olduğumuz global marketler, yine istanbul içinde geçerlidir. İstanbul içinde sayısı ortalama 1400’ü aşan market ve zincir market bünyesinde bu kartlar kullanılmaktadır. Ticket Geçen marketler istanbul listesinde bazı yerler ise şu şekilde yer almıştır;

  • Zeybek ve Rammar süpermarketler zincirleri,
  • Doğanlar hipermarketleri,
  • Altun market ve ak gıda ortaklıkları,
  • Mopaş, Onur, Canmar, Migros, CarrefourSA

Tabi ki istanbul içerisinde ticket kart kullanımı yapabileceğiniz liste bunlar sınırlı değil.

https://www.edenred.com.tr/ticket-kartimi-nerede-kullanabilirim bağlantısına ulaşarak, bulunduğunuz bölgeye göre arama yapabilir ve kullanabileceğiniz tüm market ve alışveriş merkezlerinin tamamını görüntüleyebilirsiniz.

Ticket Kart Geçen Yerler
Ticket Kart Geçen Marketler

Ticket Kart Nedir?

Peki ticket kart nedir? Ticket kart nasıl alınır? Ticket kart aslında bir sanal para sistemidir. Ülkemizde bulunması Edenred isimli yabancı bir firma aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Bu kartı kullanmak isteyen iş yerleri, yasal profesedürleri tamamladıktan sonra, personellerine Ticket kart dağıtımına başlamaktadır. Bazı iş yerlerinde belli maaş + alışveriş çeki hediye edilmektedir. İşte ticket kart burada alışveriş çeki yerini almıştır. Ticket kart geçen marketler listesi her gün arttığı için, bu kartların kullanımı da yaygınlaşmıştır.

Ticket kart geçen marketler istanbul ve Ticket kart geçen marketler Ankara gibi aramalar son zamanlarda sıkça yapılmaktadır. Özel sektörün ve nüfusun yoğun olarak bulunduğu bu şehirlerde, haliyle ticket kart kullanım oranı da en yüksek iller olarak kayıt altına alınmıştır.

  1. Hasta Kabul Sekreterinin Çalışma Alanları

Ticket Kart Bakiye Sorgulama 2023

Ticket kart bakiye sorgulama işlemleri, belli bir sistem üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu sistemin adı yukarı kısımda belirttiğimiz gibi Edernet firmasıdır. Edernet Sorgu bağlantısına tıklayarak Ticket Kart Bakiye sorgulama işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca burada tüm harcamalarınızın listesi ve hesap dökümana ulaşmanız da mümkün. Edernet sorgu sistemi, kullanması basit bir arayüze sahiptir. App ve Play store bünyesinde de uygulamaları mevcuttur. Dilerseniz mobil uygulamalarını kullanarak da sürekli olarak ticket kart bakiye sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

Ticket geçen marketler 2023 isimli yazımızda, ticket kart geçen yerler ve marketlerin tamamını güncel liste olarak sizlerle paylaşacağız. Aynı zamanda, ticket kart bakiye sorgulama işlemlerinin nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi de bu yazımızın içerisinde yer alacaktır. Ticket geçen marketler istanbul ve ticket geçen marketler ankara gibi sık aranan şehirler içinde ayrıca liste paylaşılmaktadır. Her şehirde bu kartların geçerli olduğu yerler aynı olmayabiliyor.

Bu tür durumlar için bizlerde araştırmalarımızı ayrı ayrı yaptık ve sizler için bulunduğunuz şehire göre farklı listeler oluşturduk. İçeriğimizde vermiş olduğumuz bilgiler ile, sizlerde bu kartı kullanarak nerelerden alışveriş yapabileceğinizi rahatlıkla öğrenebileceksiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan ticket kart geçen marketler isimli yazımıza başlayalım.

Ticket Geçen Marketler 2023

Ticket geçen marketler listesini öncelikle bölgelere ayırmadan global olarak Türkiye’nin her bir yerinde bulabileceğiniz marketleri listeleyerek başlayalım.

  • Dominos, Burger King, MC Donalt’S (Yiyecek İçecek Sektörü)
  • Migros, CarrefourSA (Alışveriş Sektörü)
  • Ayakkabı Dünya, Beymen, Mudo, YKM, Hotiç, So Chic (Giyim Sektörü)
  • Opet, Shell, Petrol Ofisi (Akaryakıt Sektörü)

Türkiye genelinde, global olarak ticket geçen yerler ve ticket geçen marketler bu şekilde yer almıştır. Bu listede dikkat etmeniz gereken nokta, bazı küçük şehirlerde anlaşma olmadığı için istisnai durumlar olarak yiyecek içecek ve alışveriş sektöründe sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu noktada en iyi seçenek, bu mekanları tercih etmeden önce telefonla bilgi almak olacaktır. Ticket kart geçen marketler büyük şehirlerde genelde istisna durumunu yaşamıyor ancak bazı küçük şehirlerde bu tür durumlar ortaya çıkabilmekte.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku