Findeks Kredi Notu 1 Ayda Ne Kadar Yükselir? TAKTİK BURADA

Kredi notunuz düşük ve artmıyor ise findeks kredi notu 1 ayda ne kadar yükselir diye soru soruyorsanız, kredi notu yükseltme taktikleri ile kesin çözüm; şuanda karşınızda duruyor! Bankalar ile arası açılan her bireyin başı kredi notu ile ters düşebiliyor. Bunun da nedeni zamanında ödenmeyen banka borçları!

Findeks Kredi Notu Yükseltme

Finansal hayatına değer veren kişilerin bankalara kesin olarak yolu hayatın her anında düşebiliyor. Gerek kredi kartı gerekse de kredi başvuruları ile sürekli adlarını ezberlediğimiz birçok bankayı yolda, TV’de, radyoda hatta gazetelerde dahi görebiliriz. İnsanların çoğu kredi kartına yoğunlaşmalarının ardından neredeyse her 3 kişiden 1 i bankalar tarafından icralık olmuş, yeri geldiğinde ödenmeyen bu borçlar kişilere düşük kredi notu olarak geri dönmektedir.

Findeks kredi notu ile artık bankalar ile aranızdaki buzları çözmek bir kaç adres uzağınızda olabilir. Zira findeks kredi notu yükseltme hizmetini satın aldığınızda sadece 1 ayda kredi notunun ne kadar arttığını görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Zira findeks herkesin işine yarıyor. Findeks kredi notu tüm bankaların hatta finans kurumlarının referans aldığı en önemli kurumdur. Kişilerin kredi kullanımı için gerekli risk analizini yaparak kredi uygunluğunu belirler. Kendi içerisinde belirlediği algoritmalar sonucu oluşan puanlama sistemine kredi notu denir.

Bankalar belirlenen bu puanı kredi kullandırma konusunda referans olarak alırlar. Bu sebeplerden dolayı Findeks kredi notu yükseltme kredibiliteyi belirleyen kriterdir. Bu notun yüksek olması krediye ulaşımı kolaylaştırır. Bu notun düşük olması demek kredi ve kredi kartı alma konusunda olumsuz geri dönüşler almak demektir. Notumuzu düşük tutmak ani oluşacak bir kredi ihtiyacında zor durumda kalmamız anlamına gelir.

Kredi Notu 1 Ayda Ne Kadar Yükselir?

Düşük kredi notuna sahip bir bireyin öncelikle mevcut borçlarını anlık hızlarda kapatması gerekiyor Eğer ki, tüm borçlar 1 ayda kapatılırsa ve banka tarafından borcun kapatıldığı yazısı faks ile BBDK çekilirse, hızlıca kredi notu 1 ayda yeşil alana taşınıyor! Uzmanlar kredi notunun bir ayda 100-150 puan aralığında yükselmesinin mümkün olduğunu söylemektedir. Bu oranların üzerinde yükselmesi neredeyse imkansızdır. Kredi notu yükseltme taktikleri ile krediye erişim daha da kolay hale gelecektir.

Borçlarımız sonucu takibe düşmüş dosyalardan kurtulmak. Kredi kullanımı veya kredi kartı kullanımı sonucu oluşan geçmiş borçlar takibe düşerler. Bu dosyalardan kurtulmak kredi notuna olumlu etki eder. Borcumuzu taksitlendirmek bize kolaylık sağlar. Kredi notu sayesinde bankaların kişilere mevcut durumu yani bakış açısı belirlenir. Eğer ki, bir bankadan kredi çekecekseniz kredi başvurusu ön onayında sizlerin TC kimlik numarası talep edilir. Hızlıca findeks kredi notuna bakan banka sistemi; kredi başvuru sonucunu buna göre şekillendiriyor.

Findeks Kredi Notu Yükseltme Yolları

Vatandaşlar bankacılık ürünlerine başvururken sorun yaşadıkları en büyük etken koşulsuz kredi notudur. Bu nedenle her vatandaşın aklında findeks kredi notu yükseltme yolları acaba neler, şeklinde sorular dolaşabiliyor. Bunları incelediğimizde banka uzmanlarına göre kredi notu yükseltme yolları şu şekilde sıralanabiliyor.

  • Kredi kartına sahip olmak. En az bir adet kredi kartına sahip olmamız findeks nezdinde önemlidir. Kredi kartını mantıklı kullanmak daha önemlidir.
  • Ödemelerimizi bankadan yapmak. Faturalarımızı bankadan ödeyerek hatta talimat vererek ödemek puan kazandırır.
  • Sicilimizi Temizlemek. Daha önceki süreçlerde kredi kullanımı sonucu kirlenen kredi sicilimizi borçlarımızı ödeyerek temiz hele getirmek de önemlidir.
  • Aktif bir sigortaya sahip olmak. Krediye ulaşmak için SGK bordrosu bankalar tarafından istenilen başlıca evraklardandır bu nedenle aktif sigorta gereklidir.

şeklinde sıralanabilir. Ancak ben şahsım adına nasıl findeks kredi notunu artırdığımı aşağıdaki göre sıralayacağım. Umarım sizlere de faydalı olacaktır. A101de worldpuan

Kredi Notu Yükseltme Taktikleri 2023

Kredi notu yükseltme taktikleri vermeden önce vatandaşların şuna dikkat etmeleri gerekiyor. İşlemlerin bireysel hesaplarda işe yaradığını söyleyelim zira ticari hesaplarda bu taktikleri geri planda kalmaktadır. Kısaca kredi notu yükseltme hilesi diyebileceğimiz bazı hususlar şunlardır.

  • Bireylerin kredi notu yükseltme hilesi olarak taktik aşamasında banka hesabı kesin olarak olması gerekiyor.
  • Bu bireylerin banka hesabı var ise kredi notunu hizli yükseltme aşamasında kredi kartına sahip olması da gerekmektedir.
  • Ayrıca bireylerin kredi notu yükseltme aşamasında kredi kartı limiti fark etmeksizin 6 ay vadeli taksitli nakit avans çekmesi gerekiyor. Taksit çekildikten sonra 14. gün tek bir taksit ödemek yerine taksitli nakit avansın tümüyle kapatılması gerekmektedir. Çektiğiniz parayı 14 gün saklayıp buna göre ödemenin tamamını yatırmalısınız.
  • Kredi notu yükseltme taktiklerinden bir ikincisi düşük limitli kredi başvurusudur bu da 5000 TL ve 12 ay vadeli olacak şekilde çekilmelidir. Genelde tüm bankalar bu tutarı 12 ay vade olduğu için onaylar. 14. gün çektiğiniz bu krediyi banka üzerinden kapatmalısınız.
  • Bu işlemleri 14. gün sonunda yapınca banka şubesine uğramalısınız ve krediyi hatta taksitli nakit avans kapatıldığına dair merkeze faks çekilmesini talep ediniz.

Kredi notu günlük değişir mi?

Bankalar BBDK ile çalıştıkları ve her gün raporlandığını bilmiyorsunuz. Bir kişi bankadan kredi çektiğinde mevcut borç, BBDK sistemine yükleniyor ve o borç bitene kadar taksit sayısı kadar tüm bilgiler kredi notu sistemine entegre ediliyor. Bugün 1500 kredi puanı olan biri kredi çektiğinde aynı gün sonunda kredi notu düşecektir zira bankaya borçlanmıştır. 24 saat sonra bu borç kapanırsa 1 gün sonra kredi notu yerine geliyor hatta bu notta bir artış görülmesi de olabilir.

En hızlı kredi notu yükseltmek için ne yapılmalı?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi benim şahsen uyguladığım yöntem taksitli nakit avans çekmek ve 14. gün bu borcu kapatmak. Aynı şekilde 5000 TL lik ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunup, yine 14. gün bu krediyi tamamı ile kapatmak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku