Para Yardımı Yapan Şirketler Zengin İş Adamları 2023

Ülkemizde para yardımı yapan şirketler kadar ünlü kişiler, zengin iş adamları, belediyeler, vakıflar, futbolcular ve Allah rızası için para yardımı yapanlarda bulunur. Fakirlere yardım eden kurumlar bildiğiniz gibi gerek devlet gerekse de belediyeler bünyesinde fazla olmasına rağmen sınırlı kalmakta ve şartlara tabi tutulmaktadır.

Para Yardımı Yapan Şirketler Hangileri?

Maddi yardım yapan şirketler, günümüz dünyasının zorlu koşulları altında çoğu insanın ezilmemesine olanak sağlamaktadır. Yiyecek, barınma, okuma, öğrenme ve b. ihtiyaçları karşılayan şirketler ve iş adamları, günümüzde oldukça fazla olmaktadır. Belirtilen yardım şirketleri arasında; Opet, Sabancı Holding, Dedeman Holding ve b. şirketleri belirtebiliriz. Genel olarak bu şirketler kapsamında çeşitli iş adamları da farklı yardımlar sunmaktadır.

  • Şevket Sabancı – Esas Holding
  • Murat Ülker – Yıldız Holding
  • Eczacıbaşı Ailesi – Eczacıbaşı Holding
  • Şahenk Ailesi – Doğuş Holding
  • Mehmet Başaran – HABAŞ Grubu
  • Topbaş Ailesi – BİM
  • Cemal Kalyoncu – Kalyoncu İnşaat

Belirtilen iş adamları kapsamında da Ali Nihat Gökyiğit, Davut Doğan, Öner Hekim vb. bireyleri belirtebiliriz. Genellikle belirtilen kurumlar ve iş adamları yardımlarını medyaya sunmamakta, işlemlerini cidden yardıma ihtiyacı olan bireyler kapsamında gerçekleştirmektedir. İş adamlarından ziyade Türkiye genelinde güncel olarak her yardım ihtiyacı olan durumda Haluk Levent akıllara gelmektedir.

Para Yardımı Yapan Kişiler Kimler?

Para yardımı yapan kişiler, genel olarak ya ünlü olmakta ya da zengin iş adamı olmaktadır. Belirtilen nitelikler kapsamında çeşitli yardımlar sunan ünlüler ve iş adamlarından bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Murat Ülker
  • Asım Kocabıyık
  • Acun Ilıcalı
  • Serra Sabancı
  • Erman Ilıcak
  • Hamdi Akın

Maddi yardım yapan şirketler, iş adamları ve ünlüler hizmetlerini, internet aracılığı ile de sunmaktadır. Şayet sizin de belirtilen etkenler kapsamında yardıma ihtiyacınız var ise ihtiyacınızı internet aracılığı ile belirtebilirsiniz.

Birçok kişi ve derneklerden nakit para yardımı alabileceğinizi belirtelim. Özellikle acil paraya ihtiyacım var, diyenlerdenseniz bu kişilere ulaşabilirsiniz. Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse de şirketlerinden randevu alarak iletişim kurabilirsiniz. Para yardımı yapan zengin iş adamları gibi futbolcular, maddi destek veren dernekler, devlet tarafından para yardımı veren vakıflar, belediyeler gibi birçok sosyal projede yer alan TV programları dahi bunlar arasında gösterilebilir.

Maddi Para Yardımı Yapan Şirketler 2023

Türkiye genelinde oldukça fazla sayıda maddi yardım yapan şirketler mevcut olmaktadır. Hem marka bilinirliği hem de insanlık görevi açısından belirtilen yardımlar şirketlerce sunulmaktadır. Maddi para yardımı yapan zengin iş adamları arasında birçok ismi görmek mümkün. Türkiye genelinde yardıma ihtiyacı olan bireylere çeşitli hizmetler sunan şirketlerden bazıları bunlardır:

  • Kanatlı Ailesi – Eti Grubu
  • Zeynep Bodur Okyay – Kale
  • Kazancı Ailesi – Aksa Enerji
  • Feyyaz Berker – Tekfen Holding

Belirtilen şirketler, yardımlarını çeşitli etkenler çerçevesinde sunmaktadır. Genel olarak bu etkenlerin çoğu kısmı, doğal afetler ve kontrol dışı oluşan kazalar kapsamında olmaktadır.

Para Yardımı Yapan Hayırsever İşadamları ve Şirketler arasında birçok işletmeyi görebilirsiniz. Özellikle Türkiye’nin zengin iş adamlarının çoğu aynı zamanda hayırsever bir vatandaştır diyebiliriz. Para yardımı yapan şirketler son yıllarda adlarını sosyal yardım kampanyaları ile fazlası ile duyuran İpek Ilıcak Kayaalp ve Begümhan Faralyalı gerek maddi gerekse de manevi açıdan sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olmuşlardır. Bunları incelersek;

  • Yazıcı Ailesi – Diler Holding
  • Karamancı Ailesi – Orta Anadolu Tekstil
  • Ali Ağaoğlu – Ağaoğlu Şirketler Grubu
  • Gülay Ailesi – Gülaylar Grubu
  • Şefik Dizdar – Taha Holding
  • Yalçın Sabancı – Yasa Holding

Maddi yardım yapan zengin iş adamları ve kadınları incelediğimizde listenin kabarık olduğunu belirtebiliriz. Para yardımı yapan şirketler bu nedenle durumu olmayan, yoksul vatandaşlara sosyal açıdan destek olmalarının yanı sıra o vatandaşlara, gerektiğinde iş bulma konularında da yardımcı olmaktalar. Bunlar arasında zengin iş adamlarının telefonları yerine sadece adlarını bilmeniz sizler için bir avantaj olabilir.

Haluk Levent Yardım 2023

2017 yılında kurduğu Ahbap derneği kapsamında Haluk Levent yardım hizmeti sunmaktadır. Güncel olarak 13000 gönüllüye ulaşan dernek, sevginin ve gerçeğin peşindeyiz sloganı ile hizmet sunuyor. Derneğin nihai amacı bireylerin yardım ihtiyaçlarını karşılamakta, varoluşunu ise çeşitli kurumların bağışı ile sürdürmektedir.

Derneğin güncel yardımı olarak yurt ve ev kiralarının artması sonucu, 500 öğrenciye 6 bin TL dağıtmasını belirtebiliriz. Genel olarak ise Ahbap derneği, aşağıda belirtilen durumlarda yardımlarını sunmaktadır:

  • Deprem
  • Yangın
  • Sel ve b. doğal afetler

Belirtilen durumlardan ziyade, dernek ciddi yardıma ihtiyacı olan çeşitli farklı kurum ve bireylere de hizmet sunmaktadır. Pararix maddi destek başvurusu konumuzu inceleyebilirsiniz.

Fakirlere Para Yardımı Yapan Futbolcular Kimler?

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi maddi durumu olmayanlara para yardımı yapanlar arasında futbolcular da bulunmakta. Özellikle ünlü futbolcular arasında adını sayacağımız öyle oyuncular var ki, tek kalemde yüzbinlerce TL değerinde para yardımı yaptıklarını gerek sosyal medyada gerekse de TV haber kuşağında görmekteyiz. Bunlar arasında Messi, Ronaldo, Neymar vb. gibi ünlü futbolcular olsa da, bunlara Türkiye üzerinden ulaşmak oldukça zor.

Burada asıl önemli olan maddi yardım yapan futbolculara nasıl ulaşabilirim, sorusuna yanıt bulmaktan geçiyor. Her bir ünlü futbolcunun sosyal medya takipçisi neredeyse milyonlarca sayıdan ulaşmakta ve bunlara mesaj atmak kolay olsa da, her gün yüzbinlerce mesajı gören oyuncuların kalkıp sizi görmesi oldukça zor bir ihtimaldir. Burada size önerimiz kesinlikle işe yarayacak bir fikir olan bunu yapmanızdır.

Öncelikle maddi yardım istediğinde bulunacağınız futbolcunun veya iş adamının ad soyadı ve resimleri ile beraber tek sayfalık bir web sitesi yapacaksınız. Siteye durumunuzu anlatan görseller ile maddi yardım talebinde anlatacağınız bir video oluşturup, yükleyin. Altına da bitcoin, paypal veya banka hesabınızı ekleyin. Sonrasında cebinizden biraz para çıkması gerekiyor o da siteye google adwords reklam vermek!

Hangi ünlü para yardımı yapar?

Ünlülerde para yardımı yapmakta olduğunu belirtelim. Her ne kadar maddi yardım konusunda sosyal girişimcilik örneği sunsalar da, bu ünlüler hem maddi hem de para yardımı yapmaktalar. Bunlar arasında Esra Erol, Didem Arslan, Müge Anlı, örnek verilebilir. Genelde bu ünlüler ve diğerleri para yardımının yanı sıra muhtaç sahiplerine sosyal projelerde yer vererek, onları topluma kazandırıyorlar.

Muhtarlıktan nasıl yardım alabilirim?

Muhtarlıktan yardım almanız için muhtarlığa giderek, durumunuzu anlatan bir dilekçe ile başvurmanız gerekiyor. Bu dilekçeyi hem muhtar hem de şahsın kendisi sosyal yardımlaşmaya götürebilir ve orada da başvuru yapabilir. Genelde muhtarlıktan verilen yardımlar; gıda ve kömür yardımı şeklindedir.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku