Kredi Kartı Dağıtım Şirketleri Kuryelerin İletişim Bilgileri 2023

Bankaların anlaşmalı olduğu kuryeler ve kredi kartı dağıtım şirketleri merak edilenler arasında. Zira bankaların kredi kartı dağıtım kuryeleri iletişim bilgileri sayesinde size teslim edilecek veya teslimatta olan şirketlere ulaşarak, sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Kredi Kartı Dağıtım Şirketleri 2023

Bankaların sunmuş olduğu bankacılık ürünlerine başvuru yapan bireyler, kredi kartı veya banka kartı olumlu sonuçlandığında 7 – 14 gün süre içinde size teslimatı sağlanmaktadır. Özellikle kart başvurusu onaylanan banka müşterilerinin, teslimatının sağlanması için bankaların anlaşmalı olduğu kuryeler tarafından adreslerine şahsen teslim edilmektedir. Çoğu banka müşterisi ise kart teslimatının zamanında yapılmaması, kuryenin adrese gelmemesi ve iletişim problemlerinden dolayı bu dağıtımı yapan kişilere veya şirketlere ulaşmak isteyebilir.

  • Kuryenet 444 93 93
  • Aktif kurye 0850 333 0 327
  • AGT kurye 0850 480 76 77

Kredi kartı dağıtım şirketleri, günümüz dünyasının vazgeçilmezi olarak nitelendirilen, ödeme aracı olan kartların teslimatını gerçekleştirmektedir. Genel olarak bankalar, sadece kartların yapımını üstlenmekte, teslimat için dışarıdan ekstra firma tutmaktadır. 15 gün içerisinde kartları hazır eden bankalar diğer 15 gün çerçevesinde kartları, dağıtım şirketleri vasıtasıyla müşterilere göndermektedir.

Kredi Kartı dağıtım şirketleri iletişim bilgileri arasında lider firmanın kuryenet olduğunu belirtelim. Özellikle 81 ilin tamamında dağıtım ağı kuran kuryenet, bankacılık teslimatı sektöründe yıllarca hizmet vermiş güvenilir firmalardan biridir. Kuryenet kargo takip için öncelikle 444 93 93 hattını aramalı ve TC kimlik no ile sorgulama yapabilececeğini belirtelim. Ayrıca kuryenet firmasının resmi sitesinde kargo takip seçeneği de bulunuyor. Gönderi kodunu bilenler kuryenet kargo takip sekmesine ilgili kutucuğu tıklayarak, gönderi hareketlerini inceleyebilirler.

İhtiyaç fazla olduğu için doğal olarak günümüz koşullarında birden fazla dağıtım şirketi faaliyetini sürdürmektedir. Gerek hızlı teslimat gerekse müşteri memnuniyeti kapsamında ideal hizmet sunan kurumların, varoluşlarını uzun vadeli sürdürecekleri belirtilmektedir. Türkiye genelinde neredeyse her banka ile eskiden ve güncel olarak çalışan tek şirket kuryenet olmaktadır.

Kredi Kartı Dağıtımı Yapan Şirketler 2023

Genel olarak kredi kartı dağıtımı, özel hizmet olduğu için kargo şirketleri kapsamında yaptırılmamaktadır. Bu kapsamda hem kartların güvenliği hem de müşteriye elden teslim amaçlanmaktadır. Türkiye genelinde kredi kartı dağıtımı yapan şirketler, sayıca fazla olmasa da hizmet kapsamında başarılı olmaktadır. Genel olarak Türkiye genelinde kredi kartı dağıtım hizmeti sunan kurumlar bunlardır:

  1. Kuryenet
  2. AGT kurye

Belirtilen şirketler kapsamında personeller 7/24 hizmet sunmaktadır. Şayet sizin de bankanız tarafından gönderilen kartınızın süresinde aşınma olmuşsa, yukarıdaki şirketlerden birini arayabilirsiniz. Genel olarak banka, kredi veya banka kartını gönderirken, mesaj sekmesinden gönderimi gerçekleştiren şirketin ismini de belirtmektedir. Bu kapsamda işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirerek, ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Burada bilmeniz gereken en önemli detay kredi kartı dağıtımı yapan şirketler ile bankalar arasında bir anlaşmanın olmasıdır. Yani bireysel bazda anlaşma sağlanmadığı için kurumsal bazda kredi kartı dağıtımı belirli bir şirkete verilmektedir. Bunlar arasında en fazla tercih edilen kredi kartı dağıtımı yapan şirketler arasında kuryenet gelmektedir.

Kredi Kartı Dağıtım Kuryeleri 2023

Kredi kartı dağıtımı, ihtiyaç fazlalığı olduğu için oldukça zor iş olarak nitelendirilmektedir. Dolayısıyla geciken kartlarınızın sorumlusu, dağıtımı gerçekleştiren kurumlar değil, ihtiyaç fazlalığı olmaktadır. Genel olarak kredi kartı dağıtım hizmeti sunan kurumlar, 7/24 hizmet sunan müşteri temsilcileri kapsamında çalışmaktadır. Türkiye genelinde kesintisiz ve kaliteli hizmet sunan dağıtım şirketlerinin telefon numaraları bu şekilde olmaktadır:

  1. Kuryenet – 444 93 93
  2. AGT kurye – 0850 480 76 77

Şayet kartlarınızın gönderimi kapsamında bir sorunuz olursa belirtilen numaralar ile 7/24 iletişime geçebilir, ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Genel olarak belirtilen kurumların hizmet kapsamına sizler evde olmadığınız zaman kartları, şubelere teslim etmek de yer almaktadır. Bu sebepten dolayı telefon mesajlarınıza dikkat etmeniz ve kargo teslim süresi kapsamında evde olmanız gerekmektedir.

Kredi borcu olan kefil olabilir mi, yazımızı okudunuz mu?

Kredi kartı dağıtım kuryeleri sayesinde kartınıza ulaşmak sanıldığı kadar zor değildir. Öncelikle bankaların anlaşmalı olduğu kuryeler kimler şeklinde bunu öğrenmemiz gerekiyor. Geneli itibari ile kuryenet dağıtımdan sorumlu olsa da, sizler takip numarası vererek veya kişisel bilgilerinizden ad soyadınız dahilinde öğrenmeniz mümkün.

Kredi Kartı Takip Numarası Öğren

Bankalar, kartların yapımını tamamladıktan sonra, gönderim için belirtilen şirketler kapsamında adresinize gönderim gerçekleştirmektedir. Bu aşamada işlemlerinizi, kartın kargo süreci kapsamında belirleyebilmeniz için sizlere özel kredi kartı takip numarası sunulmaktadır. Bu numara vasıtasıyla, kartınızın nerede olduğunu tespit ederek, işlemlerinizi o kapsamda gerçekleştirebilirsiniz.

Şayet belirtilen numarayı kaybederseniz, banka tarafından gönderilen mesaj çerçevesinde şirketin ismini öğrenerek, çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bu kapsamda ihtiyacınızı doğrudan belirtmeniz, işlemlerin hızlanmasına olanak sağlayacaktır. Belirtilen etkenler kapsamında Kredi kartı dağıtım şirketleri hakkında detaylı bilgi alarak, ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Kredi kartı takip numarası nedir, nereden öğrenebilirim diye düşünebilirsiniz. Ancak bankalar ne yazık ki böyle bir takip numarasını sizler ile paylaşamaz. Burada yapılması gereken bankayı arayarak, konu hakkında kredi kartım nerede sorusuna yanıt bulunmasını istemeniz gerekmektedir.

  • Akbank anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Akbank kuryenet ile çalışmaktadır iletişim bilgisi 444 93 93 ana merkez olmasına rağmen, google de kuryenet yazdığınızda bağlı bulunduğunuz ilin kuryenet temsilci numarasını sağ ekranda bulabilirsiniz. Akbank kredi kartı dağıtımı yapan şirketler arasında kuryenet geçmektedir. Kuryenet iletişim numarası 444 93 93 şeklindedir.
  • Yapı kredi anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Yapı kredi bankası ile çalışan kurye şirketleri arasında bankaların anlaşması gereği kuryenet geçse de en net bilgiyi, yapı kredi müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0850 222 0 444 hattını aramalısınız. Yapı kredi bankası kredi kartı dağıtım şirketleri arasında 0212 444 93 93 kuryenet iletişim bilgileri geçmektedir.
  • Vakıfbank anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Diğer bankalarda olduğu gibi vakıfbank anlaşmalı kurye şirketi olarak kuryenet firması geçmektedir. 444 93 93 kuryenet telefon numarası olmakla beraber vakıfbank kredi kartı dağıtım şirketleri arasında gösterilir.
  • Ziraat anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Kuryenet ile çalışan ziraat bankası anlaşmalı kurye olarak bu firmayı tercih etmiştir. 0850 222 93 93 hattını arayarak kuryenet çağrı merkezini aramanız gerekiyor. Ziraat bankası kurye şirketi telefon numarası 0850 222 93 93 şeklindedir.
  • İş bankası anlaşmalı kurye şirketi hangisi; İş bankası bankacılık ürünlerinden birini tercih ettiğinizde sizlere kurye aracılığı ile ürünler teslim edilir. Bunun için 0850 724 07 24 hattını arayarak, anlaşmalı olduğu kurye şirketini öğrenebilirsiniz. İş bankası kurye şirketi telefon numarası geneli itibari ile kuryenet geçiyor. Kuryenet iletişim numarası 444 93 93 şeklindedir.
  • Denizbank anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Kuryenet ile çalışan bir diğer banka denizbank olup, 7/24 0850 222 93 93 ücretsiz hattını arayarak, kuryenet çağrı merkezinden konu hakkında bilgi almak mümkün. Denizbank kredi kartı dağıtım şirketleri hakkında denizbank diyaloğu da arabilirsiniz. 0850 222 0 800 denizbank müşteri temsilcisi numarasıdır.
  • İng bank anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Bildiğiniz gibi aktif bir şekilde TV reklamları dönen ing bank, müşterileri hızla artmakla beraber müşteriler kart başvurusu yaptıktan sonra kartlarını taşıyan kuryelere ulaşmak isteyebilir. İng bank müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 222 0 600 olup burayı arayarak kart başvurum nerede diyerek ing bank kurye şirketi telefon numarası kuryenet bilgilerini alabilirsiniz.
  • Teb anlaşmalı kurye şirketi hangisi; TEB yani Türkiye ekonomi bankası bankacılık ürünlerine başvurup, kartı onaylanan müşteriler, kartların teslimatı için teb kurye kredi kartı dağıtım şirketleri numarasını öğrenmek istemekte. Cepteteb kredi kartı dağıtımı için öncelikle teb müşteri hizmetleri numarasını 0850 200 0 666 aramanız gerekiyor. Teb bankası genelde kuryenet ile çalışıyor.
  • Garanti bankası anlaşmalı kurye şirketi hangisi; Garanti BBVA olarak adlandırılan bankanın anlaşmalı olduğu kurye şirketi kuryenet geçmektedir. Garanti bbva kurye şirketi telefon numarası 0850 222 93 93 şeklindedir.
  • Qnb Finansbank anlaşmalı kurye şirketi hangisi; QNB finansbank anlaşmalı kurye iletişim bilgileri ile enpara kurye iletişim özellikleri aynı çatı altındadır. Masrafsız dijital bankacılık anlayışı kapsamında gerek enpara.com gerekse de, QNB finansbank oldukça iyi bankalar arasında. Qnb finansbank kurye şirketi telefon numarası 0850 222 0 900 hattını aramanız gerekiyor.

Kuryedeki kart ne zaman gelir? Ne zaman teslim alabilirim?

Bankaların kart başvuruları yapıldığında ilk gün onaylanma aşaması bir sonraki gün ise baskıya gönderilmesi şeklindedir. Baskıdan 3. gün çıkan kredi kartları 4. gün kuryeye teslim ediliyor ve sizlere ulaşması il, ilçeye göre 7. ve 9. günde sonuçlanıyor. Ortalama olarak kuryedeki kart 1 hafta içinde size teslimatı sağlanır.

Adrese teslim edilmeyen kredi kartı nereden alınır?

Kuryeler kart teslimatını sağlamadığında genelde iletişim kanallarından kart sahibini arar. Eğer ki, kart sahibine ulaşamazsa adrese teslim edilmeyen kredi kartı olarak sisteme düşer ve en yakın banka şubesine teslimat edilir. Şubeyi de kurye bulamaz ise kart gönderimi geri düşer.

Ziraat bankası hangi kurye ile çalışıyor?

Ziraat bankası kurye telefon numarası değişmekle beraber kuryenet müşteri hizmetleri numarası olan 0850 222 93 93 iletişim kurulabilir. Kuryenet bu yıl itibari ile ziraat bankası ile çalışmalara başlamıştır.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku