Kanuni Yasal Takipte Olanlara Kredi Veren Bankalar 2023

Yasal takipte olanlara kredi veren bankalar aynı zamanda sicili bozuk olanlara verilenler ile aynıdır. Kanuni takipte olanlara kredi verenler 2023 yılı dahilinde var olup, faiz oranları oldukça yüksektir. Bununla beraber sicili bozuk icralık olanlara kredi imkanı da söz konusudur.

Yasal Takipte Olanlara Kredi Veren Bankalar 2023

Yasal takipte olanlara kredi veren bankalar, belirtilen işlemi ihtiyaç kredisi olarak nitelendirmektedir. Genel olarak bu işlem yüksek rakamlar çerçevesinde yapılmamakta, çoğu durumda bireylerden kefil veya gelir belgesi istenmektedir. Fakat yasal takipte olan bireylere bu kapsamda kolaylık sunan bankalar da mevcut olmaktadır. Birey, şayet kredisini ödeyerek yasal takipten çıkmazsa, işler haciz seviyesine kadar ilerleyebilmektedir. Bu bankalara baktığımızda ise

  • Kuveyt Türk
  • Akbank
  • Ziraat Bankası
  • Burgan Bank
  • Vakıfbank
  • Halkbank
  • Aktifbank

Genel olarak bu kapsamda bireylerin yasal takipten çıkarak borçlarını ödeyebilmeleri için çeşitli bankalar hizmet sunmaktadır. Bu bankalar kapsamında bireylerden doğal olarak bazı belgeler istenmektedir. Genellikle belirtilen işlemin yapımı kapsamında bireylerin bizzat bankaya gitmesi gerekmektedir. Zira aksi durumda, bireyin sicili bozuk olduğu için reddedilme şansı büyük olmaktadır.

Sicili Bozuk Olanlara Kredi Veren Bankalar 2023

Sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar 2023, genellikle Türkiye genelinde hizmet sunmaktadır. Bu kapsamda hizmet sunan bankalar aşağıda belirtilmiştir:

  1. Kuveyt Türk Sicili Bozuk Olanlara Kredi

Genel olarak Kuveyt Türk bankası çerçevesinde düşük krediler sunulmaktadır. Belirtilen kredi olanakları kapsamında gelir belgesi istense de çoğu zaman işlem olumlu sonuçlanmaktadır. Fakat banka, yüksek tutarlarda kredi çekim isteği zamanı tutara eşdeğer, belgeler de istemektedir.

  1. Halkbank Sicili Bozuk Olanlara Kredi

Halkbank, pandemi sürecinde kredi çekip ödeyemeyen bireylere yardımlarını sürdürmektedir. Genel olarak 5000 TL-den başlayan kredi olanakları kapsamında Halkbank, bireylerin ihtiyacını kredi notu düşük olsa bile karşılamaktadır. Fakat belirtilen kredi tutarının yüksek olmaması gerekmektedir.

  1. İş bankası Sicili Bozuk Olanlara Kredi

İş bankası, sicili bozuk olan bireylerin kredi kapsamında yararlanabileceği sayılı bankadan biri olmaktadır. Ayrıca bankanın yardıma ihtiyacı olan bireyler kapsamında hizmet sunması çerçevesinde kredi çekebilmeniz için şubeye dahi gitmenize gerek kalmamaktadır.

  1. Akbank Sicili Bozuk Olanlara Kredi

Akbank, sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar arasında en çok tercih edileni olmaktadır. Genel olarak bu kapsamda hem yüksek hem de düşük miktarlarda kredi çekebilirsiniz. Fakat siciliniz bozuksa, olumlu geri dönüş için düşük miktarda kredi çekmeniz gerekmektedir.

Sicilim Bozuk Kredi Nasıl Alabilirim?

Çoğu birey, günümüz koşullarında sicilim bozuk kredi almak istiyorum konusu kapsamında araştırmalar sürdürmektedir. Zira pandemi ve b. etkenler bireyleri kredi çekmeye zorlamakta, geri ödeme yapmayı da imkânsız kılmaktadır. Günümüz koşullarında belirtilen işlem çerçevesinde çoğu banka hizmet sunmaktadır. Genel olarak belirtilen etken kapsamında işlem yapmak istiyorsanız, ilk önce kredi tutarının, düşük olacağını bilmeniz gerekmektedir.

Zira hiçbir banka, yasal takipte olanlara kredi vermek için can atmamaktadır. Herhangi bir kefil veya ipotek belgesi ile bazı bankalardan kredi çekme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sicilim bozuk nasıl kredi alabilirim, sorusunu soranların sayısı oldukça yüksektir. Bu nedenle kredi notu düşük olanlara bankaların kredi vermesi için bir teminat sunması gerekmektedir. Kredi çekecek olan bireyin teminat göstermesi sonrasında kolaylıkla kredi alabileceğinin altını çizelim.

Yasal Takipte Olanlara Kredi Vakıfbank Sicili Bozuk Olana Kredi

Vakıfbank, sicili bozuk olana kredi olanağı sunmaktadır. Dilerseniz bu kapsamda 5000-10000 TL arası kredi çekebilirsiniz. Daha yüksek meblağlar için ise gelir belgesi veya ipotek yapmanız gerekmektedir.

Yasal takipte olanlara kredi imkanı sunan bankalar arasında gösterilen vakıfbank, pandemi döneminde neredeyse herkese 5000-15000 TL arasında kredi vermiştir. Ancak çoğu vatandaş bu kredilerin geri ödemelerini yapmamış hali ile sicili bozulmuştur bankalar nezdinde. 5000 TL krediyi alarak banka sicilinin bozuk olması ilerleyen yıllarda vatandaşların olumsuz sonuçlar ile karşılaşabileceğini belirtelim.

Ziraat Bankası Yasal Takipte Olanlara Kredi

Ziraat bankası, genel olarak sicili bozuk olanlara düşük faiz olanağı kapsamında kredi çekme imkânı sağlamaktadır. Fakat bu çerçevede işlemlerinizi, bizzat banka ile yüz-yüze ve düşük meblağlar kapsamında yapmanız gerekmektedir. Şayet işlem bu kapsamda gerçekleştirilirse, olumlu yanıt almanız mümkün olacaktır.

Belirtilen hususlar ışığında yasal takipte olanlara kredi veren bankalar hakkında bilgi alarak, işlemlerinizi bu çerçevede gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat bankası yasal takipte olanlara kredi imkanı sunarak, acil nakit ihtiyaçları olanlara para desteği sunar.

A101 KAÇ M2

Yasal Takip Süresi Ne Zaman Biter 2022

Yasal takibe takılanlar bu yasal takip süresinin ne zaman biteceğini öğrenmek isteyebilir. Zira 2022 yılında düzenlenen torba yasasına göre gecikmiş kredilerin takibe düşme süresi 180 gün ile sınırlandırıldı.

1 Ay Kredi Borcu Ödenmezse Ne Olur?

Kredi taksit ödemesini 1 ay geciktirenlerde sadece yasal faiz alınmaktadır. Ancak 2. taksitinde arka arkaya ödenmemesi banka tarafından işleme alınıyor.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku