Paribu Hesabını Kapatma Nasıl Yapılır? Paribu Hesap Silme 2023

Paribu hesap silme işlemlerini başlatmak için paribu hesabını kapatma adımına geçmeniz gerekiyor. Paribu üyelik iptali için bilmeniz gereken bazı detaylar mevcut. Ülkemizde kripto para borsası arasında liderler arasında olan paribu.com ile birçok avantaja sahip olabilirsiniz.

Paribu Hesabını Kapatma

Sanal para ile adından fazlasıyla söz ettirmeyi başaran ve ülkemizde ilk 3 kripto borsasında yer alan paribu.com ile bitcoin, etherium, ada, ripple, swipe gibi ana kripto para birimlerini satın alabileceğiniz gibi altcoin para borsasında yer alan yüzlerce coini de satın alabilirsiniz. Ancak memnun olanlar kadar paribu’dan memnun olmayan müşteriler de olabilir. Hali ile paribu şikayet konuları da görülebiliyor bazı sitedeki yorumlara bakıldığında. Paribu şikayetler arasında paribu güvenilir mi, paribu şikayet, paribu kullanıcı yorumları şeklinde ilerliyor.

Paribu hesap kapatma işlemleri için site yönetimi kullanıcıdan bir takım işlemlerin yerine getirilmesini talep edebilir. Öncelikle bireylerin bu kapatma işleminden önce iyice düşünmeleri ve ona göre karar vermeleri gerekiyor. Paribu hesap kapatma istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Sorusuna yanıt arayanlar ilk önce destek@paribu.com email adresine konu başlığı hesap kapatma olacak şekilde mail çekmeleri gerekiyor. Email yanıtı ortalama 10 dakika içinde tarafınıza geri dönüş olarak yapılıyor ve sizlerden hesap bilgileri için onay talep edecekler. Maile onay verdikten sonra paribu hesap kapatma adımına geçiliyor ve bu hesabın 30 gün içinde kalıcı olarak silineceği belirtiliyor.

Paribu hesap silindikten sonra aynı bilgiler aracılığı ile yeniden üyelik açılması mümkün olmamakta. Tabi zamanla paribu.com bu açıklamayı değiştirebilir. Paribu hesap kapatma adımından sonra 30 gün içinde yeniden üyelik hesabınıza giriş yapabilirsiniz ancak tekrar giriş yapınca hesabınız aktif görünebilir.

Paribu Üyelik İptali

Paribu üyelik iptali gibi önemli adımları şuan için email aracılığı ile yapıldığını dile getirmiştik. Bunları adım adım uyguladığımızda

  • Hesabınızın kayıtı olduğu email adresi üzerinden email çekmelisiniz
  • Email adresi destek@paribu.com şeklindedir.
  • Email içeriğinde hesabınızı kapatmak istediğinizi dile getirmeniz gerekiyor
  • Paribu üyelik iptali onay verildiğinde 30 gün süresi bulunur.
  • 30 gün içinde paribu hesabınıza giriş yapmamalısınız aksi takdirde hesap yeniden aktif olacaktır.

Paribu hesabını silme adımına dikkat edilmesi gerekiyor. Email içeriğinde kullanıcı adınız, ad soyad ve paribu hesap kapatma nedeni de belirtilmeli. Çoğu paribu müşterileri doğrudan hesabını silmek istemekte. Bu nedenle paribu hesap silme linki nerede araştırması yapıyor. Ancak paribu.com ile iletişime geçmek için tüm işlemlerin resmiyet kazanması açısından email ile yapıldığını belirtelim.

ADIMA KREDİ ÇEKİLMİŞ Mİ?

Paribu Güvenilir mi?

Her ne kadar kripto para borsaları arasında liderler arasında olsa da, hiçbir borsanın %100 güvenilir olduğunu diyemeyiz. Zira sanal ortamlarda her türlü hack girişimi olup, bir anda hesabınız boşaltılabilir. Bunu gerek sosyal medyada gerekse de sikayetvar.com da onlarca kez görüldüğünü söyleyebiliriz. Kripto para transferlerinde uygulanan güvenlik adımları her ne kadar sağlam görünse de, kripto zincirlerinde aktarılan coin türlerine göre geri çekilme ihtimali de söz konusu.

Hali ile paribu güvenilir mi diye düşünebilirsiniz. Ancak bu durum sadece paribu için değil, btcturk, bitay, binance gibi borsalarda da mevcut. Yani hesabınız ne kadar güvenilir olursa olsun, devlet ne yazık ki, kripto para borsalarındaki paraya güvence vermemektedir. Bu da sizlerin bir sonraki gün uyandığınızda hesabınız boşaltılabilir durumunu gözler önüne serebilir. Örnek: Luna coin! (100 dolardan 24 saat içinde 0,00001 $ seviyesine inmişti)

Paribu Yasal mı?

Paribu.com kripto para borsasında devlet güvencesi yoktur. Bu nedenle paribu kimlik bilgilerimi istiyor neden diye düşünebilirsiniz. Bunun amacı kullanıcı güvenilirliği olup, hesap çalma, para transferleri gibi önemli adımları aşmak için istemektedir. Sadece paribu değil, diğer kripto para borsaları da müşterilerin kimlik bilgilerini istemektedir.

Paribu yasal mı diye aklınıza gelebilir. Bildiğiniz gibi bir şirket kurulduğunda ülke içinde gerekli izinleri alması gerekiyor. Ancak TR’de kripto para borsalarında herhangi bir yasal düzenleme olmayıp sadece vergisel anlamda şirketten vergi kesiliyor. Bu da işin boyutunu farklı kılmaktadır.

Paribu hesabı silinir mi?

Evet paribu hesabı silinir. Bunun için paribu kayıtlı email adresiniz ile beraber destek@paribu.com adresinize ad soyad ve hesap silme nedenini yazmanız gerekiyor. Onay mesajının ardından 30 gün içinde hesabınız kalıcı olarak silinmektedir.

Paribu nasıl güvenilir mi?

Paribu.com resmi olarak devlet güvencesinde değildir. Yani bankalara nazaran devlet güvencesi bankalarda belirli tutarlarda varken, kripto para borsalarında yoktur. Bu nedenle güvenlik adımına göre her ne kadar güvenilir olsalar da, hesaplar silindiğinde yasal anlamda birşey elde edemezsiniz!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku