Bedava İnternet Kazandıran Uygulamalar 2023 Güncel Liste

İnternet kazandıran uygulamalar arasında sizlere bedava internet hediye eden uygulamaları seçtik. Bu sayede turkcell bedava internet alabileceğiniz gibi vodafone, türk telekom, bimcell gibi şirketlerden de alabilirsiniz.

Çoğu telefon kullanıcısı artık ne dakika ne de sms istiyor! Bireylerin çoğunun aklında bitmeyen internet geçer hali ile bedava internet kampanyaları sürekli trend aramalar arasındaki yerini alır. Operatörler arasında turkcell hediye internet, vodafone bedava internet kazan gibi yeni kampanyalar düzenleyerek, müşteri çekebilirler. Kredi kartını nakite çevirmek!

İnternet Kazandıran Uygulamalar Hangileri?

Bedava internet kazandıran uygulamalar gün geçtikçe çoğalıyor. Nedeni de bu sektörde kullanıcı sayısında ciddi bir artış yaşanması. İnternet paketi biten her operatör müşterisi, hızlıca internet yüklemek istemekte. Ancak kampanya dışında kalanlar özellikle bir ay içinde birden fazla paket yüklemek isteyenleri, daha pahalı paketler bekliyor. Bu nedenle müşteriler, ekonomik olarak zor günler geçirmemek adına, internet kazandıran uygulamalar kategorisinde her ay arayış içine girebilir.

İnternet kazandıran uygulamalar listesi güncel bazda incelemek isteyenler google play ve app store üzerinden ”Bedava internet” cümlesini yazarak, karşılarına çıkan uygulamaları indirip, deneyebilir.

Gigato Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır? Gigato İnternet Kazandırıyor Mu?

Gigato uygulaması ile bedava internet kazanmak mümkün. Şuan için android telefonlar ile uyumlu çalışabilen uygulama bedava internet imkanı vermekte. Bu uygulama sayesinde arka planda çalışan uygulamaların da internet kalitesini düşürmesi ile bilinir. Wifi aramaya son verin başlığı ile piyasada adından fazlası ile söz ettirmeyi başaran, gigato uygulaması günümüz şartlarında milyonlarca kullanıcısına hizmet vermektedir.

internet kazandıran uygulamalar gigato
internet kazandıran uygulamalar gigato

Çalışma mantığı referans verdiği uygulamaları indirip kurduğunuzda size 1GB hak tanıyabiliyor. Hediye internet veren uygulamalar arasında ilk sırada bulunuyor gigato.

Databack Uygulaması Nedir? Nasıl Kullanılır? Databack İnternet Kazandırıyor Mu?

Bedava internet veren uygulamalar arasında adı geçen bir diğer android ve ios uygulamamız olan databack ile aylık bazda 1 GB ile 2 GB arasında bedava internet vermektedir. Tabi diğer uygulamalar ile kıyaslandığında çalışma mantığı burada da aynıdır diyebiliriz.

internet kazandıran uygulamalar databack
internet kazandıran uygulamalar databack

Görev yap kazan uygulamaları şeklinde çalışma mantığı olan databack uygulaması ile reklam izle internet kazan, facebook, twitter beğenileri gibi sosyal medya paylaşımları şeklinde görevleri yerine getirerek, bedava internet kazanıyorsunuz. Bir diğer internet kazandırma yöntemi de bu uygulamada davet et paylaş referans kas sistemi ile kazanılıyor.

Bip Messenger Nedir? Nasıl Kullanılır? Bip Bedava İnternet

Ülkemizde adını sıklıkla duymuş olduğunuz bip messenger ile internet kazanmak mümkün. Ancak sadece turkcell operatör kullanıcıları için kullanılabilir yani vodafone veya türk telekom kullanıcıları bip messenger kullansalar dahi ilgili kampanyalara katılamazlar.

internet kazandıran uygulamalar bip messenger
internet kazandıran uygulamalar bip

Bip messenger internet kampanyası ile görüntülü konuşma yapabilir kazanmış olduğunuz interneti bip uygulamaları ile çalıştırabilirsiniz. Daha fazla bedava internet kazanmak isteyenler tüm operatörlerde geçerli uygulamalara göz atabilirler.

İnternet Kazandıran Uygulamalar Hangileri?

Hangi uygulama internet verir diye dert yanabilirsiniz. Öncelikle bedava internet kazanmak isteyen kişiler, bedava peynir fare kapanında var misali düşünebilir. Zira hiçbir uygulama kendi yararına olmadan bedava net vermez. Bu nedenle bireylerin bu gibi uygulama indirmeden önce kullanıcı yorumlarına bakarak, inceleme yapmalarını öneriyoruz.

İnternet Kazan – Bedava İnternet Uygulaması

Hem android hem de ios üzerinden ulaşabileceğiniz bu uygulama sayesinde bedava internet hakkına sahip olacaksınız. Özellikle internet kazanmak isteyenler müşteriler google play üzerinden giriş yaparak, var olan görevleri yerine getirerek, haftalık 1GB kazanabilirsiniz.

Tüm hatlarda geçerli olan bedava internet uygulaması ile istediğiniz operatör üzerinden alabilirsiniz. Özellikle bedava internet arayışında olan vatandaşlar bu tür uygulamaları cep telefonlarına indirebilirler.

Hediye İnternet Veren Uygulamalar Hangileri?

Türk Telekom bedava internet veren uygulamalar arasında Türk telekom operatörünün kendi uygulaması içinde bulunan Sil Süpür ile mümkün. Haftalık bazda 1 GB olmak üzere sınırsız internet paketi verebiliyor bu uygulama. Özellikle internet paketinizin bittiği durumlarda sil süpür imdadınıza hızla yetiştiğini belirtelim.

Vodafone bedava internet veren uygulamalar arasında ise vodafone yanımda uygulaması sizlere iyi gelecektir. Sisteme giriş yaptıktan sonra avantajlar sekmesinden sonra fırsatlar dünyasına giriş yapıyoruz ve karşımıza hediye kazanmak için çarkı çevir çıkacaktır. Bunu çevirdiğinizde genelde bedava internet gelecektir.

Turkcell bedava internet veren uygulamalar arasında ise salla kazan başı çekmektedir. Haftalık bazda dijital operatöre giriş yaparak, salla kazan yapabilir ve bedava internetin keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca

  • Turkcell Operatör Uygulaması Salla Kazan,
  • Turkcell Yaani Arama Motoru Uygulaması,
  • Turkcell Goller Cepte Uygulaması,
  • Turkcell GNÇ Uygulaması,
  • Turkcell Bip Uygulaması,
  • Turkcell Toplantıdayım Uygulaması,
  • Turkcell UpCall,
  • Dergilik Uygulaması,

şeklinde de kazanılabilir.

Turkcell toplantıdayım internet nasıl yapılır?

Haftalık 7.90 TL ücret dahilinde olan Turkcell toplantıdayım servisi ile kafanız rahat olacak sizi arayanlar ile iş durumunuza bağlı olarak rahatsız etmeyecekler. Tüm turkcell kullanıcılarına özel olarak katılabilme fırsatı sunan Turkcell toplantıdayım servisine katılmak için TOPLANTI yazıp 2200’a mesaj atmanız yeterlidir. 2 birbirinden farklı anonslar ile sizi arayanlara dinletebileceğiniz bu servis sayesinde Ofisteyim ve Ofis Dışındayım mesajlarını karşınızdakine dinletebilirsiniz. Bu servisi iptal etmek isteyenler IPTAL TOPLANTIM veya IPTAL TOPLANTIDA yazıp 2200 a gönderebilirler.

Turkcell Dergilik internet nasıl yapılır?

Turkcell dergilik servisine kayıt olarak hediye internet hakkı kazanabilirsiniz. Salla kazan ile dergilik abonelerine özel fırsatlar sunulduğu gibi bu servisten alınan her indirmelerde ikinci bir hediye sürpriz olarak kazanabilir. 1 ayda bir kez bu hediyeden yararlanabilen Turkcell abonelerine hediye internet paketi verilmeye devam edecektir.

BiP Yukleyince internet nasil gelir?

Bildiğiniz gibi bip kullan kazan kampanyası her ay Turkcell müşterilerine özel fırsatlar sunmakta. Bip yıldızları, bip keşfete düştükleri anda günlük 1 GB hediye kazanabilir. Turkcell firması BİP servisini daha da tanıtmak için kullanıcılarına ekstra hediyeler sunuyor.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku